Ultimatum pentru căpitanul navei Costa Concordia: Moldoveanca Domnica Cemortan îi cere să spună ADEVĂRUL

Domnica Cemortan, moldoveanca implicată în tragedia navei Costa Concordia, i-a dat un ultimatul căpitanului vasului scufundat, Costa Concordia, Francesco Schetino, să spună adevărul despre ceea ce s-a întâmplat, scrie publika.md.

24 sept. 2014, 13:06

Proaspăta activistă politică Domnica Cemortan îl „somează” pe Francesco Schettino: „Francesco Schettino, îţi dau doar o săptămână ca să spui adevărul despre ce s-a întâmplat imediat după ce ai făcut anunţul de a părăsi nava”, scrie Cemortan pe contul său de Facebook.

„Doar O SĂPTĂMÂNĂ!” repetă seducătoarea moldoveancă, nelăsându-i lui Schetino nicio şansă să se eschiveze.

Citeşte şi Lenjeria intimă a moldovencei, găsită în cabina căpitanului vasului Costa Concordia

Publika.md precizează că Domnica Cemortan este o moldoveancă care, alături de mai mulţi pasageri ai navei, se afla în compania căpitanului de pe Concordia în momentul în care nava italiană a naufragiat. Cei doi ar fi avut o relaţie amoroasă, după cum a scis presa în acea vreme şi se crede că Scettino fusese distras în seara fatidică de la obligaţiile sale de comandant de navă, petrecând pe una dintre punţi cu moldoveanca focoasă. 

Citeşte şi Tragedia Costa Concordia: Domnica Cemortan a mărturist că a fost AMANTA căpitanului Francesco Schettino

Întorcându-se în ţara de origine, Domnica Cemortan a fost implicată în mai multe scandaluri care au făcut deliciul presei, iar de curând a aderat la un partid politic.