Ultimele clipe ale lui Paul Walker. Vezi care au fost vorbele actorului înainte de a-şi pierde viaţa

Actorul Paul Walker a murit, sâmbătă, într-un accident petrecut în California. Actorul a plecat la o plimbare cu maşina împreună cu prietenul şi consilierul său financiar Roger Rodas, fost pilot de curse, însă amândoi au avut un sfârşit tragic.

02 dec. 2013, 13:42
Ultimele clipe ale lui Paul Walker. Vezi care au fost vorbele actorului înainte de a-şi pierde viaţa

„Hai să facem o plimbare” ar fi fost ultimele cuvinte rostite de actorul Paul Walker, care a murit într-un accident de automobil, sâmbătă, în California.

Vedeta din seria „Fast and Furious” a decedat după ce automobilul Porsche Carrera GT condus de Roger Rodas s-a izbit violent de un copac şi a explodat.

Cardiacii nu trebuie să vadă asta. Pe Internet a apărut FOTOGRAFIE cu Paul Walker, imediat după accident

Cei doi au plecat la plimbare într-o scurtă pauză a evenimentului caritabil la care participau.

Roger Rodas tocmai îşi parca automobilul în momentul în care Paul Walker a ajuns la acea gală de caritate, organizată la magazinul de piese auto pentru modele de lux Always Evolving – la care actorul deţinea acţiuni -, în timp ce unul dintre angajaţi întâmpina dificultăţi cu introducerea în magazin a unuia dintre automobile.

Atunci când Roger a coborât din maşină, Paul Walker a venit spre el şi l-a rugat să facă o plimbare împreună cu acel model Porsche, întrucât acesta nu fusese încă introdus în magazin.

CITEŞTE ŞI: Teorie ŞOCANTĂ a poliţiştilor în cazul morţii lui Paul Walker: Actorul a murit în urma unei CASCADORII eşuate

Jim Torp, un bun prieten al actorului, a spus: „Roger mergea cu spatele spre garaj, însă Paul a sărit în maşină şi i-a spus: «Hai să facem o plimbare»”.

„Aşa că s-au dus să facă o mică plimbare şi apoi s-a întâmplat tragedia”, a adăugat el.

Automobilul Porche în care s-au aflat cele două victime a fost distrus complet în acel accident fatal, însă Jim Torp spune că Paul Walker – care are o fiică de 15 ani, Meadow – „trebuia să moară în acest fel”, pentru că era un fan împătimit al maşinilor rapide şi îşi dedicase cea mai mare parte a carierei sale de actor filmelor din franciza „Fast and Furious”.

CITEŞTE ŞI: Cum arată maşina în care a murit PAUL WALKER. GALERIE FOTO

„Este ciudat. Paul Walker a făcut acele filme. Şi-a trăit viaţa şi a murit repede şi furios, astăzi. A iubit viteza, a iubit maşinile şi trebuia să moară în acest fel. A murit într-o maşină foarte iute, alături de prietenul său”, a adăugat Jim Torp pentru New York Daily News.

Paul Walker, în vârstă de 40 de ani, cunoscut pentru rolurile sale din franciza „Furios şi iute/ The Fast and The Furious”, a murit, sâmbătă, într-un accident de automobil, în Santa Clarita, California, a anunţat reprezentantul vedetei. Paul Walker se afla ca pasager într-un Porsche atunci când şoferul a pierdut controlul maşinii. Automobilul s-a lovit de un stâlp şi de un copac şi a fost imediat cuprins de flăcări, după care a explodat.

Paul Walker şi-a început cariera de tânăr, fiind protagonistul mai multor reclame. În 1986, el a debutat într-un rol în filmul „Monster in the Closet”.

Au urmat numeroase roluri în seriale TV, precum „Highway to Heaven”, „Throb” şi „Tânăr şi neliniştit”. Începând din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri în filme precum „Varsity Blues” (1999), „The Skulls” (2000), „Timeline” (2003), „Flags of Our Fathers” (2006).