Ultimele clipe din viaţa lui Mihai Constantinescu. Mărturii sfâşietoare ale fostei sale soţii

Prima soție a lui Mihai Constantinescu a povestit cum au fost ultimele clipe alături de îndrăgitul artist. Mihaela Constantinescu a declarat că se așteptau ca Mihai să treacă în neființă din cauza stării de sănătate care i se agravase în ultimele 3 zile.

RomaniaTV.net
31 oct. 2019, 10:51
Ultimele clipe din viaţa lui Mihai Constantinescu. Mărturii sfâşietoare ale fostei sale soţii

„A fost extrem de trist pentru că ştiam deja de trei zile că starea lui s-a agravat foarte mult. Se vedea că respira extrem de greu. Ne aşteptam să se întâmple în orice secundă să se întâmple această nenorocire. (…) Intram la el, îl mângâiam pe frunte, fiecare îl săruta pe picioare, pe obraz, pe mâini, picioarele. Simona a fost mereu acolo şi asta a făcut tot timpul. Erau singurele lucruri pe care puteam să le mai facem. Întotdeauna i-am vorbit şi i-am transmis toate gândurile noastre, toată iubirea noastră. Cu siguranţă a simtit suferinţa noastra, fara limite. E greu să exprimi în cuvinte ce simţim, cum trăim aceasta ultimă zi”, a declarat Mihaela, prima soţie a lui Mihai Constantinescu. 

 

Mihai Constantinescu, înmormântat cu onoruri militare la Cimitirul Ghencea, alături de părinţi şi sora lui

Mihai Constantinescu a murit, marţi, la vârsta de 73 de ani pe un pat al Spitalului Clinic de Urgență Floreasca, unde fusese internat în luna mai. Artistul se afla de mai multe luni în comă după ce suferise un infarct.

Mihai Constantinescu a fost unul dintre cei mai cunoscuți interpreți și compozitori de muzică ușoară din România, dar a şi ajutat mai mulți artiști care astăzi se bucură de celebritate, așa cum este cazul Andreei Bălan.