Ultimele cuvinte ale antivaccinistului Mihai Făgădaru, răpus de Covid. „Mi-e că o să mor p-aici. Nu mai pot!! Nu mai pot!!”

Mihai Făgădaru, anti-vaccinistul care a murit vineri răpus de COVID, le-a transmis apropiaţilor, înainte să se stingă, un mesaj audio de pe patul de spital prin care le spune că refuză să fie intubat, că se teme de moarte, iar dacă va muri cei rămaşi să aibă grijă de copiii lui.

20 nov. 2021, 10:21
Ultimele cuvinte ale antivaccinistului Mihai Făgădaru, răpus de Covid. „Mi-e că o să mor p-aici. Nu mai pot!! Nu mai pot!!”

Mihai Făgădaru avea 43 de ani şi era cunoscut pentru apariţiile sale la protestele anti-COVID, anti-mască, anti-vaccin şi anti-restricţii organizate în piaţa Victoriei şi piaţa Universităţii.

Acesta se îmbolnăvise de coronavirus şi alesese să se trateze singur, acasă, cu antivirale. Când a ajuns la spital era mult prea târziu pentru ca medicii să-l mai salveze.

Citeşte şi Mihai Făgădaru, antivaccinist convins și susținător al Dianei Șoșoacă, a murit de COVID-19. S-ar fi tratat acasă şi a ajuns prea târziu la ATI

De pe patul de spital, cu o respirație grea, Mihai Făgădaru a transmis un ultim mesaj apropiaţilor săi, prin care le spunea că a vorbit cu avocata sa pentru a semna un document cum că nu este de acord să fie intubat de medici, potrivit unei înregistrări obţinute de Antena 3.

Click aici pentru a asculta ultimele cuvinte ale lui Mihai Făgădaru

El spunea că are 90% din plămâni afectaţi de boală şi că medicii vor să-l intubeze. „90% afectare pulmonară. 80 Diastine aer. Vor să mă intubete. Eu refuz. Mi-e c-o să mor pe-aici. Am vorbit cu avocata să-mi ia semnătură că nu sunt de acord… dar am vorbit cu doctorul Costel. Nu mai pot! Nu mai pot! Aveţi grijă de copiii mei!„, a spus Făgădaru.

Citeşte şi Noi mesaje şocante trimise elevilor de profesorul antivaccinist care a fost concediat: „Am şi numărul doamnei Şoşoacă, poate vreţi un scandal de proporţii naţionale. Corigenţa vă paşte”