Ultimele cuvinte ale Ilenei Ciuculete înainte de moarte. Ce i-a spus soţului pe patul de spital

Doina Belu, naşa de cununie a Ilenei Ciuculete şi a lui Cornel Galeş, face dezvăluiri uluitoare despre ultimele zile din viaţa regretatei artiste. Se pare că aceasta a fost conştientă în momentul în care şi-a dat ultima suflare.

02 apr. 2017, 08:00
Ultimele cuvinte ale Ilenei Ciuculete înainte de moarte. Ce i-a spus soţului pe patul de spital

Ileana Ciuculete s-a stins din viaţă în braţele soţului ei, Cornel Galeş, pe 14 martie, pe un pat de spital. Nu ştia că era bolnavă, ci a descoperit prea târziu că avea mai multe afecţiuni. A fost diagnosticată cu hepatica C, ciroză galopantă şi cancer osos. În ultimele săptămâni, interpreta s-a simţit rău, acuza dureri de spate şi se simţea extrem de obosită. Aşa a ajuns la spital, însă, în primă instanţă, medicii nu i-au descoperit nimic, pentru că analizele i-au ieşit bune. De atunci, soţul artistei, Cornel Galeş, a fost nedezlipit de Ileana.  

Naşa Doina Belu a povestit pentru Click! amănunte neştiute despre cum au arătat ultimele zile din viaţa artistei. ”Ileana se simţea obosită în ultima vreme. Eu cred că a presimţit că va muri. De altfel, ea i-a şi întrebat pe medici şi le-a cerut să-i spună în ce stare se află, ce şanse mai are. Sâmbătă, cu trei-patru zile înainte să se stingă din viaţă, i-a chemat la spital pe băieţii ei, Mugurel şi Cristian, şi le-a spus să nu se sperie, să-şi trăiască viaţa, că ea nu ştie cât va mai avea de trăit. Le-a spus să se înţeleagă şi să fie uniţi”, susţine naşa. 

A doua zi, duminică, celebra solistă a intrat în comă, până marţi, când a murit. Dar, înainte de a-şi da ultima suflare, se trezise, era conştientă. Alături de ea i-a fost soţul, Cornel. “Când s-a stins Ileana, eram la telefon cu el… Plângea, iar ea a murit în braţele lui. I-a spus că ştie că se va duce şi să nu o plângă, să-şi trăiască viaţa şi să se înţeleagă între ei, cu băieţii”, susţine doamna Doina Belu, care face lumină, lămurind cum a stat situaţia şi cu copiii artistei.