Ultimele cuvinte ale interlopului Gabi Șef înainte de a fi înjunghiat mortal, în stil mafiot, de rivalul său Armin Bitzy

Interlopul din Galați, Gabi Șef, și-a dat duhul într-o baltă de sânge, în plină stradă, după ce a fost înjunghiat de rivalul său, Armin Bitzy.

11 iun. 2021, 23:01
Ultimele cuvinte ale interlopului Gabi Șef înainte de a fi înjunghiat mortal, în stil mafiot, de rivalul său Armin Bitzy

Interlopul

din Galați, Gabi Șef, a sfârșit într-o baltă de sânge, după ce a fost înjunghiat de către rivalul său, Armin Bitzy. Crima a fost o răzbunare cauzată de faptul că fratele lui Armin Bitzy s-a sinucis din cauza interlopului Gabi Șef.

Medicii, care s-au deplasat la locul incidentului, au încercat minute în șir să-l readucă la viață pe Gabi Șef, însă încercările acestora s-au dovedit zadarnice. Cel care i-a făcut de petrecanie lui Gabi Șef, un tânăr de 28 de ani, a fost prins de polițiști chiar a doua zi, după ce noaptea precedentă se ascunsese într-un apartament închiriat.

În momentul în care autoritățile au dat buzna în locuința lui Armin Bitzy, bărbatul le-a spus ofițerilor de poliție că vrea să mai doarmă. El a povestit polițiștilor motivul pentru care și-a dorit o răzbunare atât de sângeroasă. Potrivit spuselor lui Bitzy, interlopul Gabi Șef a vrut să îi ia apartamentul moștenit de la fratele său, care s-a sinucis după ce fusese terorizat ani la rândul de către interlop.

Ucigașul a menționat că și Gabi Șef avea asupra lui un cuțit, așadar crima ar putea fi catalogată drept legitimă apărare.

Gabi Șef cu gândul la răzbunare în ultimele clipe de viață: „Las’ că îţi fac eu plata!”

Ultimele cuvinte ale lui Gabi Șef înainte să fie răpus de rivalul său Armin Bitzy au avut de-a face tot cu o tentivă de răzbunare.

„Ce faci, mă? Vrei să ai discuţii cu mine?… Las’ că îţi fac eu plata!”, a declarat Șef, în ultimele clipe de viață.

Medicii, care au încercat să-l resusciteze pe Gabi Șef, au declarat că acesta se afla într-o stare critică, titrează Antena3.

„S-a nimerit o colegă de-a noastră, o doctoriţă, care a încercat să-i facă un pansament comprensiv la faţa locului. Era cu şoc hemoragic, un puls abia perceptibil”, a spus dr. Mihai Polinschi, Serviciul de Ambulanţă Galaţi.

Gabi Şef, pe numele lui adevărat Gabriel Tanvuia, s-a impus în lumea interlopă în 2005, când l-a atacat cu o rangă pe Maran Ivan, interlopul care controla orașul Galați, la vremea respectivă. Marian Ivan a fost ucis de mafiotul Nelu Enache. Mii de oameni l-au condus pe ultimul drum pe Marian Ivan, care terorizase orașul Galați, ani la rândul. După moartea lui Ivan, conducerea lumii interlope fost preluată de clanul Ogeacă, gruparea rivală din care făcea parte şi Gabi Șef.