Ultimele cuvinte ale Prințesei Diana. Ce i-a spus majordomului chiar înainte să urce în mașină

Printeșa Diana i-a adresat ultimele cuvinte majordumului său, chiar înainte de a se urca în mașina în care urma să își piardă viața într-un tragic accident rutier.

12 feb. 2021, 11:03
Ultimele cuvinte ale Prințesei Diana. Ce i-a spus majordomului chiar înainte să urce în mașină

Ultimele cuvinte ale Prințesei Diana. Moartea Printeșei Diana a zguduit lumea întreaga, numită Prințesa Inimilor aceasta a cucerit oamenii cu bunătatea ei. Aceasta a murit în urma unui cumplit accident rutier care a avut loc în Paris, fix în momentul în care aceata a început să iubeacă din nou, fiind gata spă își ia viața de la capăt după un mariaj eșuat.

Prințesa Diana i-a spus ceva majordomului său, niște cuvinte care i-au marcat viața acestuia. Totul s-a întâmplat chiar înainte de a se urca în mașina care i-a adus moartea. Bărbatul își amintește că aceasta nu părea în apele ei, ba mai mult părea abătută.

Citește și: Crăciunul cu totul aparte în familia regală a Marii Britanii. Ce a făcut regina după 30 de ani

Conform acesteia, ultimele cuvinte ale Prințesei au fost: ”Vei fi acolo cand ma voi intoarce, nu?”. Tonul pe care a rostit aceste cuvinte l-a pus pe gânduri pe bărbat, care nici nu bănuia că va fi ultima oara când își vor vorbi.

Ultimele cuvinte ale Prințesei Diana. În ziua de 31 august 1997, Prințesa Diana și iubitul ei, Dodi Al-Fayed erau implicați în accidentul înfiorător. Din cauza unei echipe de paparazzi, șoferul a pierdut controlul asupra mașinii. Prințesa Inimilor nu a murit pe loc, decedând, de fapt, în jurul orei de 3 dimineata, în urma unui stop cardiac.

O fotografie rară cu Prinţesa Diana a fost publicată pe internet

Fratele Prințesei Diana, Charles Spencer, i-a adus un omagiu acesteia publicând pe Twitter o fotografie din copilărie cu viitoare prințesă de Wales. Conform Daily Mail, fotografia este din anul 1967, când Lady Diana avea șase ani.

Lady Diana a murit pe 31 august 1997 la Paris, la doar 36 de ani, într-un accident de mașină, într-o cursă în care autovehicul era urmărit de paparazzi. Cu un an mai devreme aceasta divorțase de prințul Charles, tatăl prinților William și Harry. Fotografia cu Prințesa Diana este una rară, conform presei britanice. Aceasta a fost prezentată pe un pliant pe care Charles Spencer l-a distribuit în timpul funeraliilor sorei sale.

Publicarea acestei fotografii vine la doar câteva zile după ce Charles Spencer a cerut BBC să deschidă o anchetă cu privire la un interviu al prinţesei Diana, difuzat pe post în anul 1995. Interviul, realizat de jurnalistul Martin Bashir, era şi despre căsătoria cu prinţul Charles, de care ea se despărţise atunci. În timpul acestui interviu prinţesa a rostit celebra frază, aluzie la Camilla Parker-Bowles, foarte apropiată de prinţul Charles: „Eram trei în acest mariaj, ceea ce înseamna prea mult”.

 

 


loading...