Ultimele cuvinte pe care Larisa Iordache le-a auzit de la mama sa: ”Acum manevrează totul și de acolo de sus”

Larisa Iordache este una dintre cele mai cunoscute gimnaste din România. Pe lângă performanțele remarcabile, Larisa a avut și multe probleme de natură medicală. Dar cea mai mare dramă a ei a fost pierderea mamei, în anul 2021.

03 feb. 2024, 21:46

Larisa Iordache a vorbit despre cea mai importantă persoană din viața sa și lecțiile pe care i le-a dat mama ei, chiar până la ultima suflare. Fosta gimnastă a mărturisti în emisiunea ”Online story by Cornelia Ionescu” că cea care a adus-o pe lume i-a oferit cea mai importantă lecție de viață și a crescut-o în așa fel încât, atunci când a murit, s-a dus liniștită, cu inima împăcată că a lăsat în urmă nu un copil, ci o femeie extrem de descurcăreață.

Citește și: Larisa Iordache, primele declaraţii după ce a spus DA: „Mi-a pus ceva la ochi, am urcat pe acoperișul hotelului și după ce am ajuns acolo, am văzut surpriza”

Am înțeles din ultima lecție pe care mi-a dat-o mama, chiar și cu ultima suflare, că sănătatea este foarte importantă, atunci am înțeles că trebuie să fiu eu bine cu mine, să fiu sănătoasă. Când încă putea să vorbească, ultimele ei cuvinte, înainte de ziua decesului, au fost: eu nu am ce să îți spun ție, știu că te vei descurca pentru că ești super descurcăreață și capabilă să îți iei propriile decizii”, a spus Larisa Iordache, pentru WOWnews.

Larisa Iordache este convinsă că, de fapt, mama nu a plecat niciodată de lângă ea și că de acolo de sus să îi organizeze viața în cel mai frumos mod, exact așa cum o făcea și când încă era în viață.

Citește și: Momente grele pentru Larisa Iordache, aproape şi-a pierdut un rinichi: „Au fost două operaţii grele”

”Eu tind să cred că sunt un om binecuvântat de la Dumnezeu, plus că acum o am și pe mama acolo, care fără doar și poate îmi pune o pilă bună peste tot. Este ca un înger păzitor pentru mine și de fiecare dată vorbesc cu ea, mai ales când se întâmplă să am decizii importante de luat pentru mine și pentru viitorul meu și se întâmplă, chiar dacă poate părea ciudat, să primesc anumite semne. Cumva cred că lucrurile astea funcționează.

Mama era un om foarte tare, foarte blândă și foarte iubită de multă lume, ea te distra și organiza totul, de aia cred că și acum manevrează totul și de acolo”, a mai spus fosta gimnastă.