Ultimele două săptămâni cu agitatul Marte în liniștiții Pești. Ce se schimbă în viața zodiilor până la finalul lunii aprilie 2024

Datorită naturii Peștilor care sunt asociați cu vindecarea și fantezia, există posibilitatea de a fi atrași într-o atracție idealistă sau secretă.

15 apr. 2024, 15:37
Ultimele două săptămâni cu agitatul Marte în liniștiții Pești. Ce se schimbă în viața zodiilor până la finalul lunii aprilie 2024

Într-un eveniment ceresc rar, puternica planetă Marte își va face simțită prezența în timp ce se deplasează prin semnul eteric al Peștilor din 22 martie până în 30 aprilie 2024.

Aceasta va fi prima apariție a unei astfel de alinieri din 2022, adăugând un plus de semnificație acestui fenomen cosmic. Descopera ceea ce te așteaptă în timpul tranzitului pe Marte în Pești, împreună cu horoscopul tau personalizat.

Poziționarea lui Marte în Pești nu are un simț clar al direcției, dar posedă o calitate destul de visătoare. Adoptarea unei abordări mai fluide poate duce la creșterea productivității în următoarele cinci săptămâni și jumătate, pe măsură ce Marte intră în tărâmul imaginativ al Peștilor.

Pe măsură ce te acomodezi să te ocupi de sarcinile zilnice, s-ar putea să iti fie distrasa ușor atenția de imaginația ta vie sau de o aventură neașteptată, dar captivantă. Cum pot face față acestei situații? Asigura-te că aloci ceva timp pentru activitățile tale creative, ținând cont și de gestionarea eficientă a timpului. Alarmele de memento pot fi incredibil de utile în timpul unui ciclu când Marte este în Pești.

Mihai Voropchievici, topul celor mai puternice zodii: Mută munţii din loc!

Semnificația lui Marte în Pești

În timpul acestui ciclu, îmbrățișează îndrăzneala războinicului Marte și empatia Peștilor de menținere a păcii.

Ciclul lui Marte în Pești prezintă o oportunitate favorabilă pentru:

-Explorând adâncurile

-Aprofundarea în enigmele existenței

-Infuzând mai multă empatie în schimburile tale de zi cu zi

-Vindecarea unei răni și adâncirea în rădăcina unui tipar emoțional profund înrădăcinat

-În termeni mai simpli: infuzeaza-ti aspirațiile cu un sens mai profund. Ia în considerare cum poti:

-Inspira și da putere celor din jurul tău.

-Asigura-te că se simt recunoscuți

-Asigura-te că le transmiti cât de mult sunt apreciați.

-Motiveaza-i și încurajeaza-i pe ceilalți

Posibilitățile încântătoare ale acestei călătorii a lui Marte în Pești

Datorită naturii Peștilor care sunt asociați cu vindecarea și fantezia, există posibilitatea de a fi atrași într-o atracție idealistă sau secretă. Îmbrățiseaza entuziasmul de a fi răvășit de aceste emoții intense, dar fii precaut, deoarece pot exista niște adevăruri sau iluzii ascunse în joc. Acest tranzit este perfect pentru o evadare a unui cuplu sau pentru munca de vindecare atât de necesară.

Citeşte şi: Horocop săptămânal rune 15-21 aprilie 2024. SOWULO aduce o mare oportunitate pentru RAC, DAGAZ vine cu propsperitate pentru SCORPION

În mijlocul unei lumi pline de diviziuni, faza actuală a lui Marte oferă un remediu reconfortant și o șansă de a empatiza cu ceilalți punându-ne în locul lor. Este timpul să iti transformi cele mai apropiate relații și conștiința colectivă, îmbrățișând iubirea în loc de frică și ură.

Horoscop Marte în Pești
Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Pregăteste-te pentru o creștere extraordinară a abilităților intuitive începând cu 22 martie, când Marte, planeta ta conducătoare, intră în Pești și iti împovărează eterica a douăsprezecea casă până pe 30 aprilie. Pe de o parte, acest lucru iti poate dezlănțui creativitatea nelimitată. Vți experimenta o perspectivă vie și imaginativă, percepând oportunități vibrante acolo unde anterior nu exista decât deznădejde. Este posibil să simți un val de motivație care te inspiră să abordezi un proiect major de curățare. Ești nerăbdător să eliberezi orice te îngreunează, fie că este vorba de mizeria din sertarele tale vechi sau de responsabilitățile care nu te mai avantajează.

Pe măsură ce treci prin asta, s-ar putea să simți și un val de remuşcări. Este important să existe un sistem de sprijin puternic în timpul tranzitului pe Marte în Pești, mai ales atunci când te confrunți cu emoții intense sau provocări dificile.

Taur (20 aprilie – 20 mai)
Unitatea și solidaritatea sunt primordiale! În perioada 22 martie – 30 aprilie, Marte se mută în Pești și în zona ta de lucru în echipă, aducând un val de motivație și inspirație pentru noi colaborări, fie în persoană, fie online. Colaborarea cu alții iti crește șansele de a finaliza cu succes o misiune, chiar dacă trebuie să împarti creditul. În timp ce reflectezi asupra obiectivelor tale pentru 2024, cauta persoane care sunt deschise să gândească în afara cutiei, chiar și în circumstanțe dificile.

Luând în considerare influența casei a unsprezecea asupra tehnologiei, explorarea software-ului, imprimarea 3D, AI sau dobândirea unei noi abilități de marketing digital ar putea deschide noi căi pentru generarea de venituri.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.