Ultimele imagini cu profesoara care şi-a pierdut viaţa în accidentul cumplit din Iaşi. Momente EMOŢIONANTE alături de elevii săi

Un liceu întreg este îndoliat. Manuela, profesoara care a murit pe loc în accidentul cumplit din Iaşi, se întorcea de la munte, acolo unde își serbase ziua de naștere. Elevii o sărbatoriseră și ei la școală, iar dascalul le-a făcut la rândul său urări. 

08 oct. 2019, 07:45
Ultimele imagini cu profesoara care şi-a pierdut viaţa în accidentul cumplit din Iaşi. Momente EMOŢIONANTE alături de elevii săi

Una dintre cele patru victime ale accidentului din Bălțești, Iași, era cadru didactic. 

Manuela Danilcenco avea 52 de ani și a murit în mașina în care se afla împreună cu soțul, fiul lor de 23 de ani și iubita acestuia.

Vă prezentăm ultimele imagini cu ea în viaţă, atunci când elevii au filmat-o în momentele în care îşi sărbătorea ziua de naştere.

Moartea profesoarei i-a îndoliat atât pe elevi, cât şi pe colegi.

„Doamna profesoară cea iubită și blândă! Nu credem ce s-a întâmplat. Nu e adevărat”, au scris elevii profesoarei de la Liceul Tehnologic „Ioan Corivan” din Huși.

Victor Danilcenco, un bărbat de 51 de ani, din Huși, Vaslui, se află la volanul unui autoturism Opel și se îndrepta spre Iași. La un moment dat, înainte de intrarea în localitatea Bălţaţi, a pierdut controlul volanului după ce a intrat cu viteză într-o curbă și a derapat. Autoturismul s-a izbit de un autoturism marca Jaguar, condus de un tânar de 25 de ani, din județul Neamț.

O nouă tragedie pe şosea. Familie distrusă într-un accident în Iaşi. Sunt patru morţi şi doi răniţi