ULTIMELE IMAGINI cu Viorel Lis după ce soţia sa a făcut ANUNŢUL tragic: „Trecător prin viaţă”

După ce Viorel Lis, în vârstă de 74 de ani, s-a simțit extrem de rău, iar soția sa, Oana Lis, a făcut declarații îngrijorătoare despre starea lui de sănătate, cei doi au apărut, în weekend, la mare, în stațiunea Mamaia. Oana a postat mai multe imagini de pe Litoral. 

16 iul. 2018, 09:36
ULTIMELE IMAGINI cu Viorel Lis după ce soţia sa a făcut ANUNŢUL tragic: „Trecător prin viaţă”

Oana și Viorel Lis au fost văzuți atât pe plajă, cât și în apele mării.

Vă reamintim că, soția fostului edil a declarat că Viorel Lis a rămas cu „urme” după ce a suferit un accident vascular în urmă cu câteva luni.

”Nu mai poate vorbi, oboseşte dacă vorbeşte. Mă recunoaşte şi sunt bucuroasă că cognitiv e bine. Îi dau tot felul de vitamine şi el nici nu mai vrea. Fac tot ce pot, merg la biserică, dau cu tămâie, mă rog pentru el, fac lucruri pe care nu le făceam înainte. Mă rog să fiu puternică. El îşi doreşte o ultimă vacanţă împreună. Am fost invitată la ziua unei prietene în Grecia, în Insula Samontraki, dar drumul este lung şi dacă păţeşte ceva în maşină? Ştiu că oamenii bătrâni cu afecţiuni grave sunt lăsaţi să zbore, dar şi aici e o problemă! Dacă moare în avion ce mă fac? Încă îl iubesc, îi dau din energia mea şi el m-a ajutat pe mine”, a declarat Oana Lis.