Ultimele informaţii despre Michael Schumacher. De ce a mers la Mallorca şi ce indiciu important ne oferă acest lucru despre starea lui

Familia lui Michael Schumacher continuă să păstreze o discreţie totală când vine vorba de starea de sănătate a septuplului campion mondial din Formula 1, însă ultima decizie a apropiaţilor: de a călători din Elveţia în Spania, la Mallorca, alături de fostul pilot indică o îmbunătăţire considerabilă a stării acestuia.

11 mart. 2019, 13:13
Ultimele informaţii despre Michael Schumacher. De ce a mers la Mallorca şi ce indiciu important ne oferă acest lucru despre starea lui

N-ar fi primit permisiunea să călătorească cu elicopterul dacă starea sa nu se îmbunătăţea simţitor, scrie telekomsport.ro.

Presa din Germania a dezvăluit că Schumacher a fost văzut pentru câteva ore pe terasa locuinţei familiei din Mallorca, acesta fiind adus acolo cu un elicopter de culoare închisă. Proprietatea în cauză a fost cumpărată de soţia lui Michael, Corinna, în urmă cu un an, iar Schumi a stat aici în perioada sărbătorilor şi pentru a-şi celebra ziua de naştere (Schumacher a împlinit 50 de ani pe 3 ianuarie).

Citeşte şi Michael Schumacher, PRIMA APARIŢIE la CINCI ANI după accidentul de la schi. DETALII-BOMBĂ despre fostul PILOT

Simplul fapt că lui Schumacher i-a fost permis să călătorească din Elveţia în Spania şi să urce la bordul unui elicopter indică un progres important în refacerea fostului pilot, care în decembrie 2013 suferea un grav accident în timp ce schia în Alpii francezi.

Recent, ziarul local Vanitatis dezvăluia că familia Schumacher nu se mai află în Mallorca şi se presupune că Schumi a revenit la locuinţa de pe malul lacului Gland din Elvetia, acolo unde are parte de cea mai bună îngrijire medicală cu putinţă.