Ultimele informaţii despre starea de sănătate a lui Nelu Varga. Cum se simte patronul lui CFR Cluj după ce a suferit un AVC

Nelu Varga a suferit un AVC tranzitoriu şi a fost internat de urgenţă după returul disputat de CFR Cluj cu Pyunik Erevan, în urma căruia gruparea ardeleană a fost eliminată din preliminariile Ligii Campionilor.

28 iul. 2022, 13:38
Ultimele informaţii despre starea de sănătate a lui Nelu Varga. Cum se simte patronul lui CFR Cluj după ce a suferit un AVC
Ultimele informaţii despre starea de sănătate a lui Nelu Varga

Ultimele informaţii despre starea de sănătate a lui Nelu Varga. Patronul din umbră al lui CFR Cluj s-a confruntat cu probleme de sănătate după ce campioana României a fost eliminată încă din primul tur al Ligii Campionilor şi a ajuns de urgenţă la spital cu probleme de locomoţie, dar şi cu dificultăţi de vorbire. După ce a fost supus investigaţiilor, medicii au stabilit că Nelu Varga a suferit un accident vascular cerebral tranzitoriu, care este mai puţin grav decât un AVC clasic. Conform teoriei medicale, AVC tranzitoriu este cauzat de o circulație sangvină deficitară la nivelul creierului, ceea ce oferă simptome asemănătoare unui AVC clasic, dar riscul de decis sau paralizie este mic.

Neluțu Varga, patronul de la CFR, virulent la adresa rapidistului Dan Șucu: „E un cățeluș, nu un leu / Să o întrebe pe soție, dacă nu mă știe”

Acum, la două săptămâni distanţă, afaceristul se află într-o stare mult mai bună şi a fost externat din spital, pentru a începe recuperarea. „Este foarte bine. A părăsit spitalul de ceva timp”, a spus Marius Bilaşco, directorul sportiv al lui CFR Cluj, la Orange Sport.

Care e, de fapt, starea de sănătate a lui Neluțu Varga, după ce s-a spus că e în comă indusă. Patronul echipei CFR Cluj este internat în spital

Potrivit ProSport, dacă în primele zile medicii i-au limitat contactul drastic contactul cu alte persoane, Nelu Varga a început acum să comunice din nou cu persoanele aflate în cercul său de apropiaţi. Medicii i-au recomandat un stil de viaţă mult mai sănătos, bazat pe o alimentaţie uşoară, fără alcool şi fără tutun.