Ultimele mesaje dintre Alina, adolescenta ucisă la Mangalia, și iubitul ei. „Vreau să ne despărțim. Nu mai suport vina că te-am înșelat”

Alina, o adolescentă de 18 ani, a fost ucisă la Mangalia de prietena ei cea mai bună, care apoi a abandonat-o sub bancă, într-un parc.

07 aug. 2023, 15:54
Ultimele mesaje dintre Alina, adolescenta ucisă la Mangalia, și iubitul ei. „Vreau să ne despărțim. Nu mai suport vina că te-am înșelat”

Alina, ucisă în Mangalia. Anchetatorii au descoperit apoi pe telefonul Alinei ultimele mesaje pe care și le-a trimis cu iubitul ei, chiar în dimineața crimei.

Citește și Cine e Alina, adolescenta de 18 ani ucisă la Mangalia de cea mai bună prietenă. „A început să mă bată și mai tare. I-am zis că nu mai rezist”

Fratele Alinei a dezvăluit că, de fapt, mesajele nu ar fi fost trimise de Alina, ci de prietena ei cea mai bună, Lorenna, care a ucis-o. Ar fi încercat, prin acel schimb de mesaje, să inducă în eroare pe toată lumea.

Ultimele mesaje dintre adolescentă și iubitul ei

Ea: Vreau să ne despărțim. Nu mai suport vina că te-am înșelat… Găsește pe cineva mai bun!

El: Ce s-a întâmplat de nu dormi? De ce zici asta? Răspunde, te rog. Știu că nu sunt destul de bun și de ajuns…

Ea: Plec acasă, am plecat deja. Mă opresc în parc să fumez o țigară! Și după iau un taxi până la gară… Ai grijă de tine, Sergiu!

El: Nu am înțeles ce e cu tine. Ce s-a întâmplat? Ai zis că te culci. Te-ai certat cu Loredana? Răspunde, te rog frumos! Te rog frumos! De ce îmi faci așa? Răspunde, te rog!

Alina s-a dus la mare cu cea mai bună prietenă a ei, Lorenna, ca să se relaxeze și să se distreze împreună pe litoral, dar și ca să muncească în același timp. Se cazaseră într-o cameră de hotel din Mangalia, iar noaptea trecută s-au certat și ulterior Alina a fost găsită moartă în parc.

Citește și Dana Budeanu le ironizează pe femeile care consumă bere: „Ce să facă, mă, cu șampania? Să o mănânce, să stingă micii cu ea?”

Cele două erau prietene încă din copilărie. Fetele s-ar fi certat pentru că victima își înșela iubitul, iar prietena ei era nevoită să mintă pentru ea. Tocmai de aceea între ele a izbucnit un conflict. S-au lovit reciproc, iar apoi Alina a fost ucisă. Ar fi fost băgată într-un geamantan, a dus-o cu un taxi în parc, iar apoi a băgat-o sub bancă, unde a fost găsită dimineața de un pescar.

„Mergeam la pescuit, pe întuneric, 5:15 era ceasul. Ea era sub bancă, pusă acolo ghemuită. Am crezut că e un câine şi când am pus mâna, am văzut că e o persoană fizică. Nu mai respira. Era mutilată, nu i se cunoştea faţa. Am avut un şoc foarte mare. A fost adusă aici cred”, a spus pescarul care a găsit cadavrul tinerei duminică dimineaţa.

Anchetatorii au spus că fata era moartă de 4-5 ore și că, probabil, a fost ucisă la miezul nopții. Fata avea răni profunde la nivelul gâtului cu un obiect tăietor. Și pe corp avea urme care arată că a avut parte de o moarte violentă.

Principala suspectă în cazul crimei a fost reținută pentru 24 de ore.

Alina era bătută de tatăl ei

Alina avea o poveste impresionantă de viață. Provenea dintr-o familie săracă, cu cinci copii. Alina s-a văzut nevoită să plece de acasă din cauza bătăilor tatălui său. Din același motiv a plecat și mama ie, cu sora mai mică.

Alina a decis să fugă de acasă după ce tatăl ei a prins-o că și-a sunat mama, lucru pe care i-l interzisese, și a bătut-o cumplit.

”Plângând, l-am rugat să nu mă mai bată, că nu mai rezist așa, dar el parcă nu a auzit. S-a înfuriat mai tare, a început să mă bată mai tare. Tremurând și plină de dureri, i-am zis că trebuie să merg la toaletă. Nu voia să mă lase. Am insistat că am nevoie la toaletă. El se aștepta să fug, pentru că i-am spus că nu mai rezist cu bătăile astea, dar i-am mai spus că poate să meargă și el cu mine și să stea la vreo 2 metri în fața ușii, că va vedea că sunt la toaletă. Am prins curaj, el fiind la aproximativ 2 metri distanță, m-am strecurat pe lângă el și în fugă am plecat de acasă. Nu m-a prins, mi-au sărit și papucii din picioare și căciula care o aveam în cap, mă mir și acum cum de am reușit să fug … dar nu m-am oprit până nu m-am simțit în siguranță”, povestea fata, în urmă cu trei ani, pentru vremeanouă.ro.