Ultimele veşti despre starea de sănătate a Regelui Mihai. Principesa Margareta a dat ultimele detalii

Principesa Maragareta a vorbit în premieră despre operația suferită de Regele Mihai și despre starea de sănătate a Majestății Sale.

23 mart. 2016, 19:13
Ultimele veşti despre starea de sănătate a Regelui Mihai. Principesa Margareta a dat ultimele detalii

Regele Mihai se simte mai bine și se află în prezent la reședința familiei, din Aubonne, a spus Principesa Margareta, care i-a luat locul Regelui Mihai, după ce Casa Regală a anunțat că Majestatea Sa se retrage din viața publică.

„Vorbesc în fiecare zi, chiar de două ori şi acum se simte mai bine, este mai stabil. Nu mai este la spital şi asta este cel mai bine. Pentru el, de-a sta la spital, e o suferinţă în plus. Ne bucurăm că nu mai este acolo”, a spus Alteța Sa Regală Principesa Margareta, potrivit Digi 24

Regele Mihai a fost externat pe 14 martie, după 17 zile de spitalizare, după ce a fost diagnosticat cu leucemie și supus unei intervenții chirurgicale. La începutul lunii martie, Casa Regală a anunțat că Majestatea Sa se retrage din viața publică din pricina problemelor de sănătate. Atribuțiile sale au fost preluate de Principesa Margareta, Custodele Coroanei.

Miercuri, 23 martie 2016, Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei a luat parte la o întâlnire de lucru la Sediul Central al Societății Naționale de Cruce Roșie din România.

Principesa Moștenitoare Margareta, președintele Crucii Roșii Române, a discutat cu angajații sediului central aspecte privind principalele orientări ale prestigioasei organizații, agenda participărilor internaționale, precum și aniversarea a 140 de ani de la înființarea Crucii Roșii Române.