Ultimele zile cu Mercur DIRECT în Taur. De ce trebuie să profite TOATE zodiile înainte de RETROGRADUL din 21 aprilie 2023!

Horoscoapele lui Mercur în Taur sunt menite să fie citite ca inspirație. Dacă îți cunoști atât ascendentul, cât și semnul Soarelui, te rugăm să citești ambele horoscoape.

16 apr. 2023, 07:32
Ultimele zile cu Mercur DIRECT în Taur. De ce trebuie să profite TOATE zodiile înainte de RETROGRADUL din 21 aprilie 2023!

Mercur a intrat în Taur din 3 aprilie și va sta aici până pe 11 Iunie. Cu Mercur în Taur, gândirea capătă un ritm mai lejer. În acest semn de Pământ, planeta ideilor și comunicării favorizează momentul simplu, practic și prezent în detrimentul abstracției complexe și al deplasărilor în viitor. Această plasare este menită să simplifice rețele complexe de informații până la nucleul lor elegant și să rezolve problemele cu un sentiment de consistență „poți să o faci”.

În această eră a supraîncărcării informaționale, a-ți oferi din când în când o zi de relaxare mentală poate fi contraintuitiv. Dar acordarea unui moment pentru detoxifierea de știri sau de rețelele sociale îți poate stimula mintea în moduri neașteptate. Micșorarea volumului pentru zgomotul inutil creează un spațiu interior, din care pot străluci ideile tale cele mai ingenioase. „Oprește-te și privește cerul” nu este doar un slogan plăcut în acest moment, ci o strategie câștigătoare.

Spațiul liber va fii util din 21 Aprilie până pe 14 Mai, când Mercur intră în retrograd. Având sisteme organizaționale puternice și planuri clare pentru toate proiectele tale, îți va asigura o navigare lină, indiferent de problemele sau erorile minore care apar.

Horoscoapele lui Mercur în Taur sunt menite să fie citite ca inspirație. Dacă îți cunoști atât ascendentul, cât și semnul Soarelui, te rugăm să citești ambele horoscoape.

Vei ști care dintre ele rezonează pentru tine. Ia ceea ce funcționează și lasă restul.
BERBEC & ascendent în BERBEC
În următoarele câteva săptămâni, o strategie consecventă și constantă este cheia ta spre abundență.

Dacă abilitatea ta de a găsi de afaceri profitabile pare că se desfășoară lent, sincronizează-te cu înțelepciunea oferită de un ritm mai blând. De exemplu, să te gândești la următoarea achiziție, te ajută să te asigură că este cea potrivită.

Horoscop rune 17-23 aprilie 2023. Mihai Voropchievici anunţă ce zodii sunt binecuvântate după Paşte. Zodia protejată de WUNJO

Când Mercur devine retrograd pe 21 Aprilie, vei dori să verifici din nou detaliile pentru toate chestiunile tale legate de bani și să ai un plus de prudență. Cercetarea aprofundată înainte de a face promisiuni te va ajuta să faci alegeri care dau roade pe termen lung.

TAUR & ascendent în TAUR
Pe măsură ce Mercur intră în Taur, îngrijirea sistemului tău nervos îți dă un impuls gândirii.

Conectează-te la portalul simțurilor tale pentru a zdrobi orice gând anxios sau zumzăitul grijilor. Petrecerea timpului într-o grădină, exersarea respirației conștiente sau încercarea acelei măști de față sunt bilete către claritate. Observă ce momente de inspirație apar în mod natural atunci când corpul tău se simte mai calm.

Când Mercur se mișcă retrograd pe 21 Aprilie, nervii tăi liniștiți te vor ajuta să navighezi cu ușurință în orice situații dificile.

Crearea unei baze temeinice, expansive, ca punct de plecare, susține următoarele proiecte să se dezvolte ușor și organic.

Întreabă-te chiar acum: și dacă planificarea ar putea fi simplă și plăcută?

GEMENI & ascendent în GEMENI
Pe măsură ce Mercur intră în Taur, simțurile tale îți șoptesc secrete. În următoarele câteva săptămâni, petrecerea timpului singur te ajută să primești înțelepciunea lor luxuriantă.

Mihai Voropchievici, despre secretele oamenilor născuți înainte și după Paște. „Asta trebuie să facă!”

Limpezește-ți capul cu frumusețe, indiferent dacă asta înseamnă să faci un exfoliere corporală de lux sau să inhalezi parfumul florilor proaspete pentru a scăpa de stres. Petrecerea timpului singur comunicând cu ceea ce ți se pare frumos are o modalitate de a întrerupe vocile interioare agasante și de a sparge tipare mentale complicate.

Când Mercur devine retrograd pe 21 Aprilie, ritualurile de împământare te vor ajuta să cureți haosul inutil și să rămâi calm.

Alocarea timpului pentru a ieși din agitația lumii și pentru a te conecta cu corpul tău poate scutura paraziții din gândurile tale și te poate face receptiv la „aha-uri” luminoase.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.