Ultimul Crăciun la Casa Albă pentru familia Trump. Ce temă pentru decoraţiuni a ales Prima Doamnă, Melania

Casa Albă a fost pregătită de sărbători pentru ultima oară de Melania Trump, în calitate de Primă Doamnă a Statelor Unite.

01 dec. 2020, 09:48
Ultimul Crăciun la Casa Albă pentru familia Trump. Ce temă pentru decoraţiuni a ales Prima Doamnă, Melania

Decorațiunile pentru ultimul Crăciun la Casa Albă al lui Donald Trump au drept temă „America cea frumoasă”, după cum a anunţat însăşi Melania Trump, într-o postare pe Twitter.

Citeşte şi Donald Trump, declarații-șoc în primul său interviu de după alegeri. A mărturisit că nu are șanse să rămână în continuare la Casa Albă

Holurile Casei Albe au fost decorate cu mai mulți brazi împodobiți cu beteală strălucitoare și globuri colorate, Prima Doamnă fiind ajutată la decorare de zeci de voluntari pentru pregătirea ultimului său Crăciun la Casa Albă. Pomul de Crăciun oficial are o înălțime de 5 metri și a fost decorat cu flori de hârtie executate manual, în onoarea simbolurilor florale desemnate pentru fiecare dintre cele 50 de state ale SUA.

Un alt brad din incinta Casei Albe a fost împodobit cu stele aurii, funde roșii și panglici cu însemne patriotice, în onoarea celor care și-au pierdut membrii familiilor în timp ce aceștia se aflau pe front, la datorie. Pe copacii ornamentali a mai fost presărat și praf auriu și praf care imită zăpada. Culorile folosite în mod predominant au fost cele ce alcătuiesc steagul Americii: alb, roșu și albastru.