Ultimul mesaj al studentei ucrainene înainte să fie ucisă de ruşi. Iulia Zdanovskaya avea doar 21 de ani!

Iulia Zdanovskaya, studenta de numai 21 de ani care a fost ucisă de bombardamentele din Harkov, a lăsat un ultim mesaj înainte de tragedie!

11 mart. 2022, 14:31
Ultimul mesaj al studentei ucrainene înainte să fie ucisă de ruşi. Iulia Zdanovskaya avea doar 21 de ani!
Ultimul mesaj al studentei ucrainene înainte să fie ucisă de ruşi

Ultimul mesaj al studentei ucrainene înainte să fie ucisă de ruşi. Tânăra a preferat să rămână în Harkov în ciuda războiului!

Ultimul mesaj al studentei ucrainene înainte să fie ucisă de ruşi. Iulia Zdanovskaya avea doar 21 de ani!

„Mulțumesc, dar voi rămâne în Harkov până la victorie!”, a fost ultimul mesaj al tinerei de doar 21 de ani. Iulia Zdanovskaya a sfârșit în urma bombardamentelor armatei ruse asupra Ucrainei.

Imagini emoționante! A mers cu câinele în brațe 17 kilometri, după ce a fugit de bombardamentele din Kiev. ”Nu l-am putut abandona”

Oficialii Universității din Kiev nu au rămas indiferenți la această tragedie și au transmis un mesaj emoționant: ”Fata noastră talentată, Iulia Zdanovskaya… Iulia a studiat matematică-informatică la Universitatea Națională din Kiev, iar înainte de asta a urmat Liceul ucrainean de Matematică Fizică. În anul 2017, Iulia a făcut parte din echipa câștigătoarela Olimpiada Europeană de Matematică, învingându-i pe ruși! Ultimul mesaj al Iuliei pe Telegram a fost: „Mulțumesc, dar voi rămâne la Harkov până la victorie!”. A rămas în oraș, alături de oamenii dragi, în cel mai dificil moment. Neînfricata Iulia… care avea doar 21 de ani. Rusia ucide oamenii noștri cei mai buni. Nu vom ierta asta niciodată”.

Un băiat de 11 ani a trecut singur graniţa din Ucraina în Slovacia. Avea scris pe mână un număr de telefon: „Este un erou!”

Prietenii tinerei au reacţionat şi ei. „Iulia, o prietenă de-a mea, a murit la Harkov în timpul unui atac cu rachetă. Sunt foarte mândru de Iulia – nu și-a pus niciodată interesele mai presus de ale celorlalți. Era interesată doar să fie în slujba oamenilor. Se oferea mai mereu ca voluntar și s-a alăturat unei inițiative educaționale. Câți oameni mai trebuie să moară pentru această „misiune specială”? Nu știu, dar sunt sigur de un lucru: iadul a fost inventat doar pentru tine, ticălosule!”, „Am pierdut unul de-al nostru. Iulia Zdanovskaya, patriot al Ucrainei, voluntar, câștigătoare la Olimpiada Europeană de Matematică, profesoară de informatică și matematică. 21 de ani… Ea a ajutat oamenii până la ultima ei suflare. Julia, te iubim foarte mult si vom face totul sa ne amintim de tine mereu!”, sunt două dintre mesajele postate de apropiaţii Iuliei Zdanovskaya.