Ultimul selfie al lui Petrică Mîțu Stoian. Unde a fost făcut şi cum apare artistul FOTO

Interpretul de muzică populară Petrică Mîţu Stoian a murit, sâmbătă, 6 noiembrie 2021, la Spitalul de Urgenţă din Reşiţa. Artistul fusese internat în stare de gravă la secţia ATI.

09 nov. 2021, 22:33
Ultimul selfie al lui Petrică Mîțu Stoian. Unde a fost făcut şi cum apare artistul FOTO

Ultimul selfie al lui Petrică Mîțu Stoian. Interpretul de muzică populară a murit, sâmbătă, 6 noiembrie 2021, la Spitalul de Urgenţă din Reşiţa. Artistul fusese internat în stare de gravă la secţia ATI.

Ultimul selfie al lui Petrică Mîțu Stoian

Ultima fotografie pe care și-a făcut-o Petrică Mîțu Stoian și pe care a trimis-o apropiaților a fost realizată chiar în Clinica Nera, de pe balcon. Artistul părea vesel, liniștit și împăcat, fără să bănuiască tragedia care avea să urmeze!

Răsturnare de situație în cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian. Sora lui confirmă că artistul a avut cancer: ”După operația de rinichi, a făcut și chimioterapie”

Miercuri și joi, în 3 și 4 noiembrie, Petrică Mîțu Stoian era la București. Filma, alături de colegii și prietenii săi, emisiunile care urmau să fie difuzate de Revelion. Cei care erau cu el au spus că era obosit, însă tocmai pentru a se relaxa voia să călătorească, să vadă cât mai multe locuri, să-și facă amintiri, cu atât mai mult cu cât ieșise la pensie cu doar trei luni în urmă. Pentru că a avut Covid-19, și-a planificat un sejur la Clinica Nera, păentru a se reface complet.

Rezultat şocant după autopsia lui Petrică Mîţu Stoian. De ce a murit marele artist, ce au găsit medicii la necropsie

Vineri, în jurul prânzului, a ajuns la destinație. „Mă simt excelent!”, i-ar fi spus medicului de la Clinica Nera după o primă ședință în camera hiperbară, în fapt, o ședință preliminară, în care să fie testate reacțiile pacientului. Noaptea însă totul s-a schimbat, scrtie Express de Banat. Același medic era chemat de urgență întrucât Petrică Mîțu Stoian a început să tușească puternic, eliminând sânge. A fost dus la Spitalul Orășenesc Oravița, i-au fost administrate substanțe care să îi oprească tusea și, deși artistul spunea că se simte bine și că ar vrea să se întoarcă la Clinica Nera, medicii au decis să îl trimită la Spitalul Județean de Urgență Reșița. Starea cântărețului s-a agravat sâmbătă după prânz, iar de aici totul a mers pe repede înainte spre deznodământul tragic deja cunoscut.