ULTIMUL TRIB. Ionuţ Iftimoaie a părăsit competiţia, după ce a aflat că tatăl lui a murit

Ultimul Trib, joi, 10 ianuarie. Doi concurenți au părăsit competiția, unul dintre ei în urma unui duel - Lola Crudu, iar celălalt, Ionuț Iftimoaie, după ce a primit vestea cumplită că tatăl lui a murit. S-au vărsat lacrimi în ambele echipe și s-au parcurs probe dificile.

11 ian. 2019, 08:32
ULTIMUL TRIB.  Ionuţ Iftimoaie a părăsit competiţia, după ce a aflat că tatăl lui a murit

Ultimul Trib, joi, 10 ianuarie. Lola Crudu a început o nouă zi în Madagascar după ce a fost nevoită să doarmă singurã pe o insulă pustie, fără mâncare, într-o noapte destul de friguroasă.

„Am învãţat aici sã mã bucur sincer pentru alţii şi sunt atât de fericitã, indiferent de ce se va întâmpla astăzi. Dacă e să plec, plec cu inima împăcată!”, a spus Lola.

Ultimul Trib, joi, 10 ianuarie. Lemurii au petrecut și ei o noapte friguroasă, pe insula pustie – alta decât cea pe care a ajuns Lola Crudu. Ei s-au trezit, însă, optimiști și anticipând o mare greșeală din partea Crocodililor.

Citeşte şi Daniela Crudu face un ANUNŢ-BOMBĂ: „Dacă e fată, ar chema-o Ana, dacă e băiat, Alexandru! Rezultatele testului de sarcină

Ultimul Trib, joi, 10 ianuarie. Un nou conflict a izbucnit între Lemuri și Crocodili, după ce Lola Crudu a adus în discuție faptul că unul dintre concurenții din echipa roșie a numit-o „sclava Isaura”.

Crocodilul a precizat, însă, că a fost o glumă și că el, în locul Lolei Crudu, nu s-ar fi supărat.

Ultimul Trib, joi, 10 ianuarie. S-a creat tensiune mare între Lemuri și Crocodili, în jurul unui concurent, după ce a fost făcută o declarație stranie. Cineva ar dori distrugerea echipei galbene din interior.

„Cineva a scăpat un porumbel pe guriță”, a spus Ionuț Iftimoaie.

Ultimul Trib, joi, 10 ianuarie. Proba pentru salvare, numită „Ține-te de cuvânt!”, a fost rezolvată spectaculos de una dintre echipe, care a câștigat-o detașat, în ediția de joi a emisiunii „Ultimul Trib”.

Crocodilii și Lemurii au jucat „Ține-te de cuvânt!” patru la patru, în echipe de câte doi, cu predare de ștafetă.

Ultimul Trib, joi, 10 ianuarie. Crocodilii au fost îngenunchiați după înfrângerea în proba de Salvare, iar Lola Crudu a izbucnit în plâns și a spus că vina a fost în totalitate a ei și că își dorește să plece acasă.

„E vina mea în totalitate. Vreau să plec acasă!”, a spus Lola Crudu, izbucnind în plâns.

Ultimul Trib, joi, 10 ianuarie. Proba de nominalizare s-a numit „Marea Evadare”, în ediția de joi a emisiunii „Ultimul Trib”. Jocul s-a încheiat cu lacrimi din partea unuia dintre Crocodili.

„Am dat totul astăzi, dar mi-am dat seama că durerea nu mă ajută deloc și brațul nu mă ajută deloc”, a spus Lola Crudu.

Ultimul Trib, joi, 10 ianuarie. Ionuț Iftimoaie a primit o veste cumplită. Concurentul a aflat că tatăl lui a murit, iar vestea a afectat întreaga echipă.

„Și tata la fel ca și mama… Eu rămân singur. Mă simt atât de neputincios… Sunt etapele vieții, dar… Atunci când se-ntâmplă în altă parte, găsești ușor vorbele să-l consolezi pe altul, dar atunci când ți se întâmplă ție… Ce să-ți mai spui?”, a spus el, izbucnind în plâns.

Ultimul Trib, joi, 10 ianuarie. După primirea acestei vești, Ionuț Iftimoaie a părăsit competiția „Ultimul Trib”. El le-a cerut celorlalți Lemuri să îi facă o promisiune și i-a asigurat că va purta întotdeauna în suflet amintirile pe care le are cu ei.

„Eu plec, dar… Dacă în lipsa mea începeți să vă certați între voi, mă supăr tare de tot pe fiecare în parte. Trebuie să-mi promiteți că rămâneți uniți și indiferent d problemele care vor apărea… Să luați atât jocul de nominalizare, cât și cel de eliminare și absolut totul, cu seriozitate, așa cum vine el, fără supărare”, a spus Iftimoaie.

Ultimul Trib, joi, 10 ianuarie. Neli și Lola, din echipa Crocodililor, s-au duelat în ediția de joi, 10 ianuarie, a emisiunii „Ultimul Trib”. Una dintre ele a părăsit competiția, după ce a pierdut proba numită „Învârte roata”.

Ultimul Trib, joi, 10 ianuarie. Lola Crudu a dezvăluit ce a însemnat pentru ea experiența „Ultimul Trib”, dar și ce își dorește să facă acasă, în viața ei personală.

„Am început să simt o durere groaznică la brațul stâng. Zici să sunt paralizată și nu îmi pot mișca mâna. Este foarte frustrant”, a spus ea despre duelul cu Neli, pe care l-a pierdut.