Ultraşii CSA Steaua, bătaie crâncenă cu poliţia în Olanda. IMAGINI ŞOCANTE „Huliganii români s-au deghizat!” VIDEO

Mai mulţi ultraşi români au participat la un scandal uriaş la un meci din Olanda. Partida dintre NEC Nijmegen şi Vitesse Arnhem a avut parte de incidente foarte grave.

20 oct. 2021, 14:29
Ultraşii CSA Steaua, bătaie crâncenă cu poliţia în Olanda. IMAGINI ŞOCANTE „Huliganii români s-au deghizat!” VIDEO

Ultraşii CSA Steaua, bătaie crâncenă cu poliţia în Olanda. Mai mulţi ultraşi români au participat la un scandal uriaş la un meci din Olanda. Partida dintre NEC Nijmegen şi Vitesse Arnhem a avut parte de incidente foarte grave.

Ultraşii CSA Steaua, bătaie crâncenă cu poliţia în Olanda. „Huliganii români s-au deghizat!”

După partida dintre NEC Nijmegen și Vitesse Arnhem, fanii români au fost implicați într-o bătaie care s-a lăsat cu numeroase arestări. Autorităţile locale vorbesc despre „fanii celor de la Steaua Bucureşti”, care sunt înfrățiți cu fanii lui NEC Nijmegen și au mers în Olanda special pentru a se bate cu cei ai lui Vitesse Arnhem!

Scandări xenofobe la Steaua – Csikszereda! Ce riscă echipa Armatei după primul meci oficial pe noua arenă din Ghencea

Incidentele au avut loc după meci, iar managerul lui NEC Nijmegen, Wilko van Schaik, a afirmat că „sunt dovezi puternice” că huligani din străinătate au fost implicați în această bătaie. De asemenea, presa din Olanda citează un insider care a dezvăluit că 15 fani veniţi din România au fost implicați în bătaia de după meci.

Moment macabru la meciul Steaua – Csikszereda. Război total între fanii roş-albaştrilor şi Gigi Becali

„Au fost în jur de 15 fani ai celor de la Steaua. De ani buni este o prietenie cu fanii lui NEC, iar din când în când se vizitează reciproc. Huliganii români s-au deghizat, nu au purtat hanorace, eșarfe sau ochelari de soare, ca să nu fie recunoscuți, să pară că nu sunt interesați”, a declarat un insider pentru Gelderlander.