Ultraşii Legiei au venit la Bucureşti cu droguri şi cuţite. Jandarmii sunt cu ochii pe suporteri

Cuţite şi droguri au fost găsite în maşinile suporterilor polonezi, veniţi în Bucureşti pentru meciul de miercuri seară.

RomaniaTV.net
21 aug. 2013, 15:00

Toate acestea au fost descoperite de jandarmi, la filtrele organizate pe autostrada Bucureşti-Piteşti. 500 de suporteri au fost verificaţi, iar 13 dintre ei au fost duşi la audieri.

Partida din această seară dintre Steaua şi Legia Varşovia este considerată ca fiind una cu grad ridicat de risc. O bună parte din înfocata galerie a echipei poloneze este cunoscută pentru problemele pe care le crează forţelor de ordine oriunde s-ar duce. Tocmai din acest motiv, sute de jandarmi au fost mobilizaţi, potruvut România TV

La intrarea în Bucureşti, pe autostrada A1 se va amplasa un filtru ce va opri toate maşinile cu numere de Polonia. Fanii vor fi controlaţi şi fotografiaţi pentru a putea fi identificaţi ulterior, în cazul în care vor apărea incidente violente.

Ultraşii Legiei Varşovia nu sunat la prima vizită în Capitală. În urmă cu doi ani, când Legia a jucat la Bucureşti cu Rapid, galeria echipei poloneze a intrat în conflict cu forţele de ordine. În a doua repriza a meciului au început să arunce cu diferite obiecte înspre sectoarele ocupate de suporterii rapidişti.

În plus, ultraşii Legiei participă la aşa numitele fair-fight, în care grupuri egale de rivali se luptă cu mâinile goale până când adversarul nu se mai poate ridica de la pământ. Pentru a preveni incidentele create de fanii Legiei, aceştia vor fi însoţiţi la bucureşti de poliţiştii polonezi.