ULUITOAREA dramă a unui britanic stabilit în Turcia: A luat-o de nevastă şi a aflat că era bărbat

Un britanic care a emigrat în Turcia în urmă cu zece ani se află acum în închisoare, în această ţară, după ce şi-a sugrumat soţia, aflând că ea era, de fapt, bărbat!

RomaniaTV.net
27 sept. 2012, 11:00
ULUITOAREA dramă a unui britanic stabilit în Turcia: A luat-o de nevastă şi a aflat că era bărbat

Britanicul Chris Collier, un om de afaceri în vârstă de 40 de ani, şi-a bătut crunt soţia, o fermecătoare rusoaică pe care o cunoscuse pe Internet, Julia, de 35 de ani şi a sugrumat-o până a lăsat-o fără viaţă, după ce a aflat că ea era bărbat.

Tragedia s-a petrecut în apartamentul cuplului, din Kushadasi, o binecunoscută staţiune turcă de la Marea Egee, la sfârşitul lunii noiembrie, în 2010. Acum, Chris Collier este arestat şi ispăşeşte o pedeapsă de 24 de ani de închisoare, în Turcia, scrie Daily Mail.

Chris, originar din Rownall, Staffordshire, fusese în Marea Britanie unul dintre primii agenţi de vânzări angajaţi de John Caudwell, patronul „imperiului” Phones4U, la sfârşitul anilor ’90, înainte de a emigra în Turcia şi urcase în ierarhia companiei, devenind una dintre oamenii importanţi ai acesteia. Soţia lui lui, Julia, era cântăreaţă lounge, în barurile hotelurilor din staţiune.

După crimă, anchetatorii au cercetat în amănunt istoricul relaţilor cuplului, după ce începuseră să circule zvonuri că britanicul îşi „cumpărase” soţia prin Internet şi că Julia ar fi făcut o operaţie de schimbare de sex.

Pe un forum de pe Internet al britanicilor care trăiesc în străinătate, anchetatorii au descoperit un text care le-a atras atenţia, scris de un britanic care pretindea că se numeşte „Collier”. „Am cumpărat-o pe soţia mea şi apoi ne-am mutat în apartamentul meu închiriat”, era mesajul scris de „Collier”, care adăuga apoi că femeia cu care se căsătorise „obişnuieşte să fie un tip”.

Crima comisă de britanic a şocat pe toată lumea, de la familie, până la cunoscuţii lui. O prietenă a cuplului, care nu a vrut să îşi dezvăluie numele, pare să contrazică informaţiile pe care le descoperiseră anchetatorii pe Internet despre Chris. Ea a declarat că el şi Julia erau căsătoriţi de ani buni, dar nu aveau copii încă. „Chris plecase în urmă cu 10 ani în Turcia, pentru un nou început. Julia era exact fata cea mai drăguţă pe care poţi să o întâlneşti. Era cântăreaţă şi lucra la Hotelul Korumar din Kushadasi. Acolo se şi cunoscuseră”.

Chris Collier a mărturisit în faţa anchetatorilor turci că mai întâi şi-a lovit soţia în cap cu un obiect tare şi apoi a sugrumat-o, provocându-i moartea.