ULUITOR: A condus maşina pe AUTOSTRADĂ cu BEBELUŞUL pe capotă

O tânără din Statele Unite, care fusee în vizită la un prieten al său unde fimase marijuana, a uitat bebeluşul  pe capota maşinii şi a mers astfel cu el pe autostradă.

RomaniaTV.net
16 apr. 2014, 19:00
ULUITOR: A condus maşina pe AUTOSTRADĂ cu BEBELUŞUL pe capotă

Femeia drogată, Catalina Clouser, în vârstă de 21 de ani, nu ş-a mai adus aminte de copil şi a plecat de la prietenul său cu micuţul în scaunul special pentru transportul cu maşina, pus pe capotă. A ieşit aşa pe autostradă.

A condus vreo 20 de kilometri în drum spre casă, înainte de a-şi da seama că micuţul în vârstă de 2 luni nu se afla în maşină. S-a întors din drum, ca să îl caute, dar a fost arestată.

Între timp, un „samaritean” descoperise copilul prins în scaunul său de maşină, în mijlocul autostrăzii şi, în mod miraculos, acesta scăpase nevătămat, scrie mirror.co.uk.

Catalina a scăpat şi ea de pedeapsa cu închisoarea. În schimb, judecătorii i-au dat o pedeapsă de 16 ani de supraveghere condiţionată, după ce femeia a recunoscut că este vinovată că a pus în pericol viaţa bebeluşului său şi că a condus sub influenţa drogurilor. Ea avea 19 ani când s-au petrecut faptele, în 2012.