ULUITOR! Ce a căutat Dincă pe Google înainte de a o omorî pe Alexandra. Detalii incredibile din anchetă

Apar noi detalii din ancheta de la Caracal. Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a făcut noi dezvăluiri cu privire la viaţa pe care Gheorghe Dincă o avea înainte de a le omorî pe cele două adolescente.

26 oct. 2019, 13:53
ULUITOR! Ce a căutat Dincă pe Google înainte de a o omorî pe Alexandra. Detalii incredibile din anchetă

Înaiante să fie prins de poliție, Gheorghe Dincă avea de gând să-și vândă casa, iar cu banii obținuți să-și cumpere o rulotă.

„Una dintre căutările lui pe Google era maşini-rulotă. Omului acestuia cred că nu îi mai ajungea Caracalul pentru activităţi infracţionale. Voia să facă un tur al ţării, să-şi ia casa în spinare şi, presupun, să facă lucruri infracţionale prin toată ţara”, a spus Tonel Pop, avocatul familiei Melencu.

Anchetatorii au mai găsit în casa monstrului și un vraf de anunțuri de timp matrimonial cu care „monstrul” încerca să racoleze femei „fără obligații”.

„Doresc să cunosc o persoană de sex feminin, fără obligații, să locuiască cu mine și să ne mutam la munte”, scrie pe un astfel de anunţ.

„Dețin autoturism și mi-ar place să călătorim prin țară”, mai scrie în anunț, unde e făcută și precizarea că femeia trebuie să fie „gospodină”, dar și că locuiește la casă, în Caracal.

Gheorghe Dincă își exprimase în mai multe rânduri intenția de a vinde proprietatea și le-a spus, de asemenea, și procurorilor că intenționa să se mute „undeva la munte”.

IMAGINI INCREDIBILE din camera în care Dincă a omorât-o pe Alexandra. Ce au găsit anchetatorii în munţii de gunoaie adunate în locuinţă

Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, din Caracal, a ajuns în atenția publicului la sfârșitul lunii iulie 2019, după ce Alexandra Măceșanu, o fată de 15 ani, a sunat la serviciul de urgență 112 spunând că a fost răpită și violată de Dincă, după ce a fost luată la ocazie de acesta.

În timpul anchetei a ieșit la iveală faptul că este suspectat de comiterea unei alte răpiri, cea a Luizei Melencu, iar autoritățile cercetează alte posibile crime. Dincă ducea o viață în aparență retrasă, trăind separat de propria familie și practicând mecanica auto şi taximetria neautorizată.