Uluitor! Ce a făcut fiul Zinei Dumitrescu cu cenuşa celebrei creatoare de modă

Publicat: Luni, 01 Aprilie 2019 11:06 // Actualizat: Luni, 01 Aprilie 2019 11:06 // Sursa: romaniatv.net

Creatoarea de modă Zina Dumitrescu a fost incinerată, sâmbătă, în ciuda dorinței acesteia de a fi înmormântată. Fiul ei, Cătălin Negreanu, s-a întors în Elveția fără a ridica urna cu cenușa mamei sale de la crematoriu.

Foto: kanald.ro

Creatoarea de modă Zina Dumitrescu a murit joi, iar fiul acesteia, Cătălin Negreanu, a decis o incinereze. Potrivit B1, fiul creatoarei de modă s-a întors în Elveția, lăsând urna cu cenușa mamei sale la crematoriu.

Cătălin Negreanu nu ar fi făcut încă o cerere pentru a ridica urna cu cenușa mamei sale de la crematoriu. Urna cu cenușă poate fi ridicată în orice moment timp de un an de zile, dar procedura necesită completarea unei declarații.

„Nu pot să cred. Copilul tău bun pe care l-ai îngrijit, l-ai dus la școală, l-ai spălat, i-ai dat de mâncare și până la urmă să ajungă cel mai mare dușman. Eu așa consider. Nu știu. Ură, nu pot să înțeleg. Adică nu iei nici măcar cenușa mamei tale. Să îi îndeplinești ultima dorință, să fie acolo lângă părinții ei, lângă mama ei. Ceea ce aud, rămân fără vorbe. De unde atâta ură? Eu așa înțeleg. Nu pot să cred că la noi, în România, poate să existe așa ceva. Ceva nu e în regulă cu copilul ăsta", a declarat interpreta Saveta Bogdan.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cenuşa Zinei Dumitrescu zina dumitrescu zina dumitrescu incinerata
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
01 apr 21:44
Răspunde | Votează email 0 email
Mai Trebuia un Act
Daca Firma de Pompe F. care s-a ocupat cu toate Formalitatile , nu a avut un Act de Concesiune de la Belu , nu au mai fost posibil Formalitatile , mai departe . Firmele de Pompe F. , sunt foarte Serioase ! , dar Trebuiesc , Toate Actele ! Talon Pensie , Buletin I. Act de Concesiune de la Belu , si totul se rezolva rapid , si ieftin ! Doar Taxa de la Belu , trebuie Platita !
1
EUR
4.8351
RON
03 Aug
noapte 16 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H