Uluitor! Cum să te vindeci vorbind cu corpul tău

Fiecare parte a corpului nostru are propriul suflet şi propria conştiinţă. O femeie este cea care şi-a propus să descopere abilitatea irganismului se a se vindecă singur. Însă mulţi oameni se întreabă dacă organismul îi poate auzi cu adevărat. Dacă cooperează cu ei pentru a sprijină procesul de vindecare. Aşa că Therese Wade a descis să pună la încercare capacitatea de vindecare a propriului corp. Suferea de durere cronică.

13 mai 2018, 18:46
Uluitor! Cum să te vindeci vorbind cu corpul tău

Iata povestea ei.

Calea catre libertate

Intr-o seara, imediat dupa ce a intrat intr-o stare profunda de meditatie, a decis sa-si implice organismul intr-o conversatie incarcata cu sperata. Insa nu stia la ce sa se astepte.

Insa dupa numai o ora ceva surprinzator s-a intamplat. Tesuturile sale i-au raspuns, au inceput sa se intinda si sa se contracte.

Chiar si nervii au inceput sa pulseze, si apoi muschii au inceput sa se flexeze, iar ea nu avea niciun control constient asupra a ceea ce se intampla.

Mai mult, pe masura ce continua sa mediteze, unul dintre muschii gambei, care era paralizat de o afectiune neropatica, a inceput sa functioneze din nou.

Era ca si cum ar fi primit impulsuri electrice in intreg corpul. In cele din urma Therese Wade s-a vindecat.

Cum poti atinge Vindecarea Dinamica

Primul lucru pe care il ai de facut pentru a obtine vindecarea dinamica este sa meditezi. Trebuie sa meditezi regulat pentru a invata creierul sa intre in starea alfa si teta. Doar cand te afli in aceste stari mentale poti comunica cu organismul fizic si cu mintea constienta.

Odata ce ai stabilit comunicarea, exista trei pasi majori pe care trebuie sa ii urmezi.

­- Intelege-ti corpul si emotiile si abordeaza-le cu compasiune.

– Angajeaza-te intr-o conversatie mentala cu corpul tau si impartaseste-i dorinta ca voi doi sa cooperati.. In acest fel, vei construi incredere si, apoi, vei depasi problemele.

– In timpul conversatiei foloseste cuvinte si ganduri care provoaca emotii intense.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.