ULUITOR. Eleve de generală, controlate de directoare dacă au CHILOŢI. Totul s-a petrecut în CURTEA şcolii

Publicat: Vineri, 09 Mai 2014 17:47 // Actualizat: Sâmbătă, 10 Mai 2014 11:14 // Sursa: romaniatv.net

O scenă uluitoare s-a produs în curtea unei şcoli generale din Satu Mare. Directoarea adjunctă a instituţiei le-a scos în careu pe toate fetele şi le-a pus să îi arate dacă poartă sau nu lenjerie intimă. Inspectoratul Şcolar Judeţean a demarat o anchetă.

Scenele incredibile s-au petrecut la Şcoala Generală din Călineşti - Oaş şi totul a fost urmare a faptului că o femeie de serviciu a găsit în toaletă o pereche de chiloţi.

De teamă că la mijloc ar fi putut fi ceva necurat, directoarea adjunctă Adriana Ciul a chemat în curte toate fetele din şcoală şi le-a cerut să îşi arate chiloţii. "Comisia" de control a fost formată din directoare şi opt profesoare, iar fata găsită fără lenjerie intimă a explicat că a aruncat-o pentru că s-a udat la toaletă.

Revoltaţi de gestul directoarei, mai mulţi părinţi au depus reclamaţie la IŞJ Satu Mare, care a dispus efectuarea unei anchete. Directoarea a recunoscut că a făcut exces de zel, dar nu consideră că a încălcat regulamentul.

"Chiloţii erau aruncaţi pe jos, parcă sfidător. Am considerat că aşa ceva nu este etic şi pentru a afla cine e responsabil şi pentru că nimeni nu a recunoscut, le-am rugat să îşi ridice elasticul de la chilot deasupra beteliei de la pantaloni. La început s-au ruşinat, dar pe urmă au făcut aşa cum li s-a cerut. Nu le-am atins eu, nu le-am dezbrăcat eu, efectiv şi-au arătat lenjeria. Tot ce am făcut a fost pentru a le educa şi pentru a le explica că aşa ceva nu este normal", a declarat Adriana Ciul pentru presa locală.

loading...
5 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Călineşti - Oaş chiloţi directoare lenjerie intimă Satu Mare şcoală generală
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
10 mai 04:53
Răspunde | Votează email 1 email
nicolae barbat
Nu numai chilotei in UAS este obligatoriu ca fetitele sa poarte si pantaloni scurti sub rochita.
09 mai 19:27
...a le explica că aşa ceva nu este normal”, a declarat Adriana Ciul pentru presa locală. Citeste mai mult pe RTV.NET...
09 mai 18:10
...sau nu lenjerie intimă. Inspectoratul Şcolar Judeţean a demarat o anchetă. Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
09 mai 17:57
...
O scenă uluitoare s-a produs în curtea unei şcoli generale din Satu Mare....
1
EUR
4.8332
RON
30 Mar
noapte 7 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H