ULUITOR. Eleve de generală, controlate de directoare dacă au CHILOŢI. Totul s-a petrecut în CURTEA şcolii

O scenă uluitoare s-a produs în curtea unei şcoli generale din Satu Mare. Directoarea adjunctă a instituţiei le-a scos în careu pe toate fetele şi le-a pus să îi arate dacă poartă sau nu lenjerie intimă. Inspectoratul Şcolar Judeţean a demarat o anchetă.

RomaniaTV.net
09 mai 2014, 14:47
ULUITOR. Eleve de generală, controlate de directoare dacă au CHILOŢI. Totul s-a petrecut în CURTEA şcolii

Scenele incredibile s-au petrecut la Şcoala Generală din Călineşti – Oaş şi totul a fost urmare a faptului că o femeie de serviciu a găsit în toaletă o pereche de chiloţi.

De teamă că la mijloc ar fi putut fi ceva necurat, directoarea adjunctă Adriana Ciul a chemat în curte toate fetele din şcoală şi le-a cerut să îşi arate chiloţii. „Comisia” de control a fost formată din directoare şi opt profesoare, iar fata găsită fără lenjerie intimă a explicat că a aruncat-o pentru că s-a udat la toaletă.

Revoltaţi de gestul directoarei, mai mulţi părinţi au depus reclamaţie la IŞJ Satu Mare, care a dispus efectuarea unei anchete. Directoarea a recunoscut că a făcut exces de zel, dar nu consideră că a încălcat regulamentul.

„Chiloţii erau aruncaţi pe jos, parcă sfidător. Am considerat că aşa ceva nu este etic şi pentru a afla cine e responsabil şi pentru că nimeni nu a recunoscut, le-am rugat să îşi ridice elasticul de la chilot deasupra beteliei de la pantaloni. La început s-au ruşinat, dar pe urmă au făcut aşa cum li s-a cerut. Nu le-am atins eu, nu le-am dezbrăcat eu, efectiv şi-au arătat lenjeria. Tot ce am făcut a fost pentru a le educa şi pentru a le explica că aşa ceva nu este normal”, a declarat Adriana Ciul pentru presa locală.


loading...