ULUITOR! Un profesor universitar îl ia la bătaie pe un muncitor, deranjat de zgomotul utilajelor de pe şantier VIDEO

Un profesor universitar din Iaşi a culcat la pământ cu o singură lovitură un muncitor, fiind deranjat de zgomotul utilajelor folosite, iar acum va fi cercetat penal pentru lovire şi alte violenţe, anunţă Adevărul.

RomaniaTV.net
01 aug. 2020, 18:44

Florin Murariu, lector dr. la Universitatea Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi, a fost filmat în timp ce lovea violent un muncitor. Acţiunea s-ar fi petrecut pe trotuarul din faţa casei pe care cadrul universitar o deţine în zona Copou din Iaşi, conform sursei citate.

Deranjat de zgomotul utilajelor de la un şantier din apropiere, profesorul Florin Murariu s-a năpustit asupra bărbatului în vârstă de peste 50 de ani, pe care l-a pus la pământ dintr-o singură lovitură, scrie bzi.ro.

În timp ce filma cu telefonul, profesorul, fost rugbist de performanţă, l-a luat la palme pe muncitor.

Pe imaginile video se observă cum, în timpul unei discuţii aprinse, muncitorul se apropie de profesor, vrând probabil să-l lovească, moment în care lector dr. Florin Murariu, în loc să se îndepărteze şi să ceară ajutorul autorităţilor, preferă să îşi facă dreptate singur, lovindu-l pe muncitor.

Martorii au sunat repede la 112, iar la scurtă vreme şi-a făcut apariţia un echipaj din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi, care a aplanat conflictul şi a deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe.

„A fost deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe, iar în cauză se fac cercetări pentru stabilirea întregii situaţii de fapt”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Citeşte şi: Şeful salvatorilor nu a mai putut fi salvat. Anunţ tragic, comandantul ISU Neamţ a murit la 59 de ani


loading...