ULUITOR: Cum IESE un SUBMARIN la suprafaţă prin ASFALTUL unei STRĂZI DIN MILANO VIDEO

Milanezii care treceau pe Via dei Mercanti, o stradă din centrul oraşului, au rămas stupefiaţi. În faţa lor a apărut un "peisaj" nemaivăzut, uşor apocaliptic, uşor amuzant, ca-n filmele de ficţiune.

RomaniaTV.net
02 oct. 2013, 19:05

Oameni care mergea pe Via dei Mercati, în centrul oraşului italian Milano, au rămas înmărmuriţi când au simţit pământul tremurând sub ei. Uimirea lor a fost şi mai mare când au văzut că prin asfaltul străzii se ridică un submarin, scrie Daily Mail.

Deja totul se transforma într-un film de groază, „monstrul” prăfuit făcându-şi drum prin pavaj şi ridicându-se la suprafaţă, spărgând asfaltul în jurul lui şi avariind o maşină parcată în zonă.

Citeşte şi De tot râsul: Cum au rămas ruşii cu pantofii lipiţi de asfalt VIDEO

Imediat au venit echipele de salvare cu sirenele răsunând în tot oraşul. Pompierii au cercetat zona şi au înconjurat-o, aşteptând să vadă ce se întâmplă în continuare. La un moment dat, prin turnul submarinului au început să iasă marinarii care alergau către pompieri, cerându-le acestora protecţie.

Dacă nu aţi ghicit încă, acesta a fost o ingenioasă şi îndrăzneaţă campanie publicitară a unei companii de asigurări, campanie intitulată „Protect Your Life”.