Umaniştii, o nouă campanie: „Purtarea măştii nu înseamnă îngrădirea libertăţii”

Purtarea măștii nu înseamnă că suntem fricoși, nici lipsiți de personalitate, ci din contră, transmit umaniștii, care au lansat campania „Fii de gașcă, poartă mască”.

RomaniaTV.net
07 nov. 2020, 11:14
Umaniştii, o nouă campanie: „Purtarea măştii nu înseamnă îngrădirea libertăţii”

Unul dintre cei implicați în promovarea acestui proiect este Cristian Dumitrescu, cunoscut tinerilor sub numele de scenă Christian D. Acesta luptă acum pentru un loc la Senat, pe listele umaniștilor.

Citește și: Europarlamentarul umanist Maria Grapini: Dacă se mai gândeşte cineva la viaţa oamenilor, alegerile parlamentare trebuie amânate

„Așa cum ne spun toate studiile, masca o purtăm, în primul rând, pentru ceilalți. Pentru a ne proteja prietenii, colegii, familia. Deci, dacă purtăm masca, nu suntem nici fricoși, nici lipsiți de personalitate. Din contră. Arătăm că ne merge mintea, înțelegem situația actuală, ne adaptăm și o depășim. ” a spus Cristian Dumitrescu

Campania este rezultatul colaborării dintre tinerii din conducerea partidului și filiala Olt, iar obiectivul principal este convingerea tinerilor să respecte măsurile de prevenție.
„Libertatea noastră, a tinerilor, nu o poate lua nimeni. Cu sau fără mască, ceea ce e cu adevărat important este ce, cum și cât gândim. Iar tinerii, colegii mei de generație, sunt deștepți, curajoși, creativi și înțeleg că masca nu le limitează libertatea de acțiune și gândire, doar îi protejează pe ei și pe ceilalți de boală. În momentul actual, masca este doar poarta noastră către libertatea de acțiune, o folosim să fim liberi!” a spus Olimpia Stroe, președinte executiv al PPU (social-liberal) organizația Olt și candidat la Camera Deputaților.