VIDEO: Anunț mare pentru România! Umbrărescu termină autostrada mult așteptată

Încă un succes bifat de către Dorinel Umbrărescu (UMB). Românii așteaptă de mult această veste bună.

17 iul. 2023, 23:45
VIDEO: Anunț mare pentru România! Umbrărescu termină autostrada mult așteptată
Dorinel Umbrărescu

O nouă lovitură dată de UMB: „Nu pot ei urmări câte putem noi construi”.

Specialiștii de la Compania Națională de Drumuri (CNAIR), care trebuie monitorizeze lucrările lui Dorinel Umbrărescu, nu pot ține pasul cu antreprenorul român.

Afaceristul local a început deja să traseze marcajele pe lotul 2 al Autostrăzii A0 București Nord. Lucrările ar urma să fie încheiate în doar două luni, scrie Economedia.

Lotul 2, Corbeanca (DN1) – Afumați (DN2) are o lungime de 19 kilometri, însă deschiderea nu se face pe toată lungimea pentru că nu este asigurată legătura/descărcarea în DN2, nodul rutier fiind în cadrul proiectului lotului 3, contract pentru care chinezii de-abia au început etapa de realizare proiect tehnic, mai precizează sursa citată.

Ministerul Transporturilor și CNAIR nu au reușit să prezinte până acum o variantă rezonabilă pentru a pune în valoare toți cei 19 kilometri de autostradă care se apropie rapid de finalizare.

De curând, Asociația „Construim România” a prezentat imagini cu stadiul lucrărilor la lotul 2 Corbeanca – Afumați:

Cifrele afacerilor lui UMB, „Regele Drumarilor”

Spedition UMB Bacău, deţinută de familia Umbrărescu, a urcat pe poziţia a şasea în clasamentul celor mai mari companii private integral româneşti, după ce a raportat creşteri însemnate ale cifrei de afaceri şi ale profitabilităţii.

Spedition UMB, una dintre firmele din grupul deţinut de familia Umbrărescu, a avut cifră de afaceri netă de 2,13 miliarde de lei în anul 2022, cu 61% mai mare decât cea din anul 2021.

Compania a avut marjă de profit net de 6,4% în anul 2022, cel puţin dublă faţă de cea obţinută în anul 2021 (2,23% profitabilite în 2021). Spedition UMB a lucrat cu un număr mediu de 46 de salariaţi, în plus cu 4 oameni pe statele de plată faţă de valoarea din anul 2021.