Umilinţă maximă pentru Iulia Albu. Dezvăluiri jenante făcute de fostul soţ, Mihai Albu

Iulia Albu și Mihai Albu sunt în continuare în război şi nu ezită să apeleze la presă ori de câte ori apar noi neînțelegeri între ei.

11 aug. 2020, 11:22
Umilinţă maximă pentru Iulia Albu. Dezvăluiri jenante făcute de fostul soţ, Mihai Albu

Iulia Albu i-a interzis fostului soț să-și mai vadă copilul pe motiv că ar putea lua coronavirus de la acesta. Imediat, Mihai Albu a depus o plângere penală și acum speră ca justiția să facă ordine în viața lui.

„Am făcut o plângere penală. În mod repetat a nesocotit o hotărâre judecătorească și acum se face o anchetă. Și se va lăsa cu amenzi. E o atitudine pe care dintotdeauna a arătat-o. nu e ceva nou pentru mine. Nu ma interesează raportul meu vizavi de ea, ci de fetiță. Copilul are dreptul superior să aibă relatii cu ambii părinți” a declarat Mihai Albu la Antena Stars.

Iulia Albu, primele declaraţii despre IUBIT. Cine este bărbatul misterios din viaţa ei

Scandalul a pornit de la o fotografie. Mihai Albu și-a făcut un selfie cu o coroană pe cap, alături de mesajul: „Am CORONA, n-am virus”. Iulia Albu s-a enervat la maxim, așa că a hotărât să nu o mai lasă pe fiica lor, Mikaela, să-și vadă tatăl!

„Nu vreau să o jignesc pe mama fetiței mele, însă atitudinea ei și imaginea ei este aceea: apare cu mături în cap, la nas, cu tot felul de chestii. La un moment dat mi-am pus și eu coroana în cap și mi-am făcut un selfie, unde am zis: „Am coroana, n-am virus”. Asta ce înseamnă? E o glumă. Mi-a spus că sunt penibil. Se răzbună pe copil involuntar, nu pe mine. Încerc să îi fie alături, dar nu pot”, a spus Mihai Albu.