Un absolvent de Conservator, băgat în OSPICIU de MAFIA imobiliară VIDEO

A înnebunit când a înţeles că va rămâne fără locuinţă. Este povestea unui absolvent de Conservator, victimă a mafiei imobiliare din sectorul 4 al Capitalei, care zace acum într-un ospiciu de la periferia Bucureştiului. În exclusivitate la România TV, mama bolnavului caută dreptate pentru copilul distrus de caracatiţa caselor.

RomaniaTV.net
16 iun. 2012, 08:19
Un absolvent de Conservator, băgat în OSPICIU de MAFIA imobiliară VIDEO

Elisaveta Martin spune că drama familiei sale a început odată cu interesul mafiei pentru casa de pe strada Gramont, în care locuieşte cu chirie de zeci de ani. Pentru unul dintre băieţii ei, şocul a fost, însă, prea mare.

S-a îmbolnăvit de schizofrenie paranoidă din cauza presiunilor mafiei imobiliare conduse de Măi Antal. Băiatul a ajuns o legumă. Băiat cu Conservator făcut, cu şcoală făcută, a cântat la toate reprezentările Armatei şi mi l-au adus în lanţuri. Acest băiat a fost un om bun, capabil. Mi-a nenorocit acest băiat„, se plânge mama bolnavului, Elisaveta Martin.

Avocata familiei Martin susţine că nenorocirile au pornit de la un document fals. „Tragedia a început de la faptul că acolo s-au folosit de un certificat de moştenitor care nu reflecta realitatea. Documentul a fost emis într-o procedură notarială care, până la urmă, a dus la anularea acestui certificat. Familia a trebuit să suporte aproximativ cinci sau şase ani de procese. În timpul acestor procese, s-a întâmplat tragedia, a cedat nervos băiatul„, a declarat avocata Daniel Neagu.

Elisaveta Martin a încercat să afle adevărul chiar de la cel pe care-l consideră vinovat de tragedie, fostul şef al ICRAL Berceni, Ion Măi Antal. „Uite ce copil am avut şi în ce stare se află! Din cauza dumneavoastră, că aţi nenorocit întreaga familie şi întreg cartierul! Mi-aţi pus revendicatori să-mi ia casa„, i-a spus femeia lui Măi Antal.

„Trebuie să vă rugaţi! Să mergeţi la biserică!”, i-a recomandat bărbatul. „Trebuie schimbat doctorul. V-am promis că vă duc eu la un alt doctor. Staţi liniştită, că eu am sigur credinţa că el se va face bine. Nu v-aţi rugat cum trebuie! De-aia! V-aţi vândut sufletul în altă parte!”, a mai spus Măi Antal.

Doctorii din ospiciul în care zace tânărul de 33 de ani spun că boala este incurabilă. „Băiatul este agresiv. La un moment dat loveşte. Am fost nevoiţi să-i mai creştem puţin doza. Boala este incurabilă, asta este cert. Boala nu se vindecă! Asta-i problema„, a spus un curator de la ospiciul unde este internat băiatul Elisavetei Martin.

Ion Măi-Antal, fostul director al ICRAL Berceni, nu a putut fi contactat pentru a oferi explicaţii. România TV a prezentat pe larg ramificaţiile caracatiţei care a pus mâna pe casele naţionalizate din sectorul 4 al Capitalei. Din ea fac parte poliţişti, avocaţi, notari, procurori şi judecători.