Un actor celebru din serialul „Neveste disperate” a murit. Jay Pickett s-a stins pe platourile de filmare

Jay Pickett, un actor celebru de la Hollywood, a murit în timp ce se afla pe platoul de filmare a celui mai nou film pe care-l producea. Artistul s-a stins la 60 de ani, după ce ar fi suferit un infarct.

04 aug. 2021, 19:51
Un actor celebru din serialul „Neveste disperate” a murit. Jay Pickett s-a stins pe platourile de filmare
foto: Twitter

Jay Pickett, un actor celebru din serialul „Neveste disperate”, a murit în timp ce filma o scenă pentru cel mai nou film „Treasure Valley” în care era scenarist, productor şi în care şi juca.

Pickett a murit în timp ce se afla pe un cal şi aştepta s filmeze o scenă din film, a precizat Jim Heffel, conform USA Today.

„Am pierdut un prieten bun, iar lumea a pierdut o persoană extraordinară. Jay Pickett a hotărât să plece călărind înspre Ceruri. Jay a murit ȋn timp ce se afla călare pentru filmul Treasure Valley ȋn Idaho. Așa cum face un cowboy adevărat!”, a scris actorul și producătorul Jim Heffel, după moartea lui Jay Pickett.

Jay Pickett a devenit cunoscut datorită rolurilor din „Desperate Housewives” (Neveste disperate), „Dexter” sau „NCIS: Los Angeles”.

Citeşte şi: Cătălin Măruţă, prima reacţie după ce Mihai Bendeac l-a ameninţat cu Poliţia. Gestul care duce scandalul la nivel maxim!

Un actor celebru din serialul „Neveste disperate” a murit. „Inimile noastre sunt rupte și ne întristăm pentru familia sa”

„Mulți dintre voi ați auzit deja de tragedia care s-a întâmplat acum două zile. Jay Pickett, omul nostru principal, scriitorul, producătorul și creatorul acestui film a murit brusc în timp ce ne pregăteam să filmăm o scenă. Nu există nicio explicație oficială pentru cauza morții sale, dar se pare că a fost un atac de cord. Toți cei prezenți au încercat cât de mult au putut să-l țină în viață. Inimile noastre sunt rupte și ne întristăm pentru familia sa, care este atât de devastată de această tragedie șocantă.

După cum știm mulți dintre noi, Jay a fost un om incredibil. Era bun, dulce și generos. A fost unul dintre cei mai buni actori cu care am lucrat vreodată și a fost o onoare să colaborez cu el. Toți cei care l-au întâlnit, chiar și pentru cel mai scurt moment, i-au putut simți căldura, spiritul minunat. Este dificil să găsești cuvintele chiar acum pentru a spune mai multe. Prietenii săi cei mai apropiați au spus că a fost foarte fericit făcând Treasure Valley și speranța mea este că a fost cu adevărat. Făcea ceea ce-i plăcea: actorie, călărit pe cai, făcând filme. Și era magnific.”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook „Treasure Valley”, conform Gândul.

Citeşte şi: OMS cere ca cea de-a treia doză de vaccin să fie amânată. Termenul poate fi prelungit