Un ACTOR din cunoscutul serial pentru copii Power Rangers, ARESTAT după ce şi-a ucis un PRIETEN cu sânge rece

Un cunoscut actor al serialului Power Rangers, Ricardo Medina Jr, a fost arestat sub acuzaţia de omor prin imprudenţă după ce şi-a înjunghiat un prieten cu o sabie, asemănătoare celei pe care personajul său o folosea în film.

02 feb. 2015, 13:53

Crima a avut loc în cursul zilei de duminică, atunci când poliţia a fost chemată ca urmare a unui incident petrecut în casa actorului Ricardo Medina Jr, cunoscut drept Cole Evans, Power Ranger-ul Roşu din serialele Power Rangers Wild Forces (2002) şi Power Rangers Samurai (2012), potrivit Daily Mail.

Citeşte şi ŞOCANT. Un campion a fost împuşcat în faţa casei, de un poliţist drogat

Astfel, Joshua Sutter, colegul de cameră de 37 de ani al vedetei a fost înjunghiat în abdomen de către Medina după ce a încercat să pătrundă cu forţa în dormitorul său cu ajutorul unei săbii pe care o avea lângă pat. Ulterior, Medina a anunţat incidentul la 15 minute după ce a avut loc cearta. Într-un final, el a fost arestat, cauţiunea fiind setată pentru suma de 1 milion de dolari. În acelaşi timp, prietenul a fost transportat de urgenţă la spital însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa victimei şi aceasta a fost declarată decedată.