Un actor din Game Of Thrones, testat pozitiv cu coronavirus: „Vă rog să fiţi foarte atenţi!”

Un actor din Game Of Thrones a anunțat în mediul online că a fost depistat pozitiv. De asemenea, a precizat că se va izola împreună cu familia, conform regulilor emise de către autorități.

RomaniaTV.net
17 mart. 2020, 10:45

Este vorba despre Kristofer Hivju, în vârsta de 41 de ani, cunoscut în special pentru interpretarea personajului Tormund Giantsbane din celebrul serial produs de HBO.

Citeşte şi: Afacerile vedetelor, la un pas de faliment din cauza coronavirusului. Pepe şi-a închis salonul

Potrivit declaraţiilor sale, prezintă doar simpome de răceală ușoară. Şi-a rugat fanii să fie foarte atenți la ceea ce fac și mai ales, unde se expun, pentru a preveni răspândirea noului coronavirus, care și-a pus amprenta considerabil și în lumea filmului.

„Împreună putem lupta cu acest virus şi putem evita o criză în spitalele noastre. Sunt oameni care prezintă un risc mai ridicat, pentru că acest virus ar putea fi devastator, deci vă rog să fiți foarte atenți: spălați-vă pe mâini, păstrați o distanță de 1,5 metri unii de alții,stați în carantină, a scris Kristofer Hivju.

Colegii, prietenii, dar și fanii s-au înghesuit să îi trimită mesaje de susținere. ”Fă-te bine repede, prietene!”, a scris Liam Cunningham, o altă vedetă din ”Game Of Thrones”.

Olga Kurylenko se alătură vedetelor care au fost testate pozitiv pentru coronavirus

Actriţa Olga Kurylenko (40 ani) se alătură vedetelor care au fost testate pozitiv pentru coronavirus, aceasta anunțând că se află în izolare la domiciliu.

Interpreta partenerei lui James Bond, şi-a îndemnat fanii “să aibă grijă de ei”, publicând o fotografie cu priveliştea de la fereastra camerei sale.

Sunt în izolare la domiciliu după ce am fost testată pozitiv pentru coronavirus. De fapt sunt bolnavă de aproape o săptămână. Principalele mele simptome sunt febra şi oboseala. Aveţi grijă de voi şi trataţi situaţia cu seriozitate!”,”, a scris actriţa franceză de origine ucraineană pentru cei 573.000 de urmăritori ai săi de pe Instagram.

Actriţa, care a interpretat personajul Camille Montes în filmul ″Quantum Of Solace″⁣ din franciza James Bond, a publicat mesajul atât în engleză, cât şi în rusă.