Un actor uriaș de la Hollywood a fost implicat într-un accident de mașină! A pierdut controlul volanului și a intrat într-o poartă

Actorul cu o carieră uriașă Dick Van Dyke a fost implicat într-un accident de mașină pe o șosea din Malibu. Acesta are nu mai puțin de 97 de ani, iar dacă vrea să mai conducă de acum înainte va fi nevoit să mai susțină încă o dată examenul de șoferi.

23 mart. 2023, 15:34
Un actor uriaș de la Hollywood a fost implicat într-un accident de mașină! A pierdut controlul volanului și a intrat într-o poartă

Celebrul actor Dick Van Dyke a fost implicat într-un accident de mașină. Acesta a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu vehiculul într-o poartă din Malibu. Evenimentul neplăcut s-a petrecut miercuri dimineașă, a informat TMZ. 

Citește și: Steven Seagal îi pregăteşte pe tinerii din Rusia pentru armată. Celebrul actor de filme de acţiune a fost decorat de Vladimir Putin VIDEO

Actorul în vârstă de 97 de ani se afla la volanul Lexus-ului său, iar la un moment dat acesta a pierdut controlul volanului. Mai mult carosabilul era umed, după o ploaie recentă. Cu toate că acesta era învinețit și însângerat, vedeta din „Mary Poppins” a suferit numai câteva răni minore, conform informațiilor transmise de poliție. La fața locului au intervenit medicii, care l-au tratat pe actor chiar acolo. Ulterior acesta a fost dus în siguranță acasă de către un prieten.

Conform polițiștilor acesta nu consumase alcool sau droguri, însă agenții au făcut demersuri la Department of Motor Vehicles astfel încât actorul să dea din nou ecamenul de conducere, dat fiind ca acesta se apropie de vârsta de 100 de ani.

O viață de actor! Cariera lui depășește 70 de ani

Dick Van Dyke are o carieră uluitoare, de peste 70 zeci de ani. Acesta s-a împărțit constant între rolurile din film, cele din teatru și televiziune. Acesta a fost premiat de mai multe ori pe arcursul carierei sale, în palmaresul său existând un Glob de Aur, un premiu Tony şi un Grammy.

Cu toate că apogeul carierei sale a fost în anii 1960 – când a jucat în „Bye Bye Birdie”, „Mary Poppins” şi „Chitty Chitty Bang Bang” – acesta a revenit pe micile ecrane, fiind cel mai în vârstă concurent care a participat vreodată la The Masked Singer, concursul muzical de pe postul de televiziune Fox.

Nu este prima dată însă când viaţa actorului este pe muchie de cuţit. În 2013, el a fost salvat dintr-o maşină în flăcări pe o autostradă din California fără a suferi răni grave.

În 2010, într-un interviu acordat lui Craig Ferguson, actorul, pe atunci în vârstă de 84 de ani, şi-a amintit de un incident în care a plutit în derivă în largul mării după ce a adormit pe placa sa de surf. El a povestit că un grup de marsuini prietenoşi l-a ajutat să-şi împingă placa mai aproape de ţărm, notează Agerpres.

Citește și: Şoc în lumea filmului. Marele actor a fost găsit mort pe plajă