Şoc în lumea filmului. Marele actor a fost găsit mort pe plajă

Peter Hardy, cunoscut pentru rolul său în serialul „McLeod's Daughters”, a murit înecat, iar trupul său a fost găsit pe o plajă din Australia. Cu puțin timp înainte de tragedie, actorul a postat online un selfie de pe plajă de acasă, scriind „Mai multe motive de a fi vesel".

20 mart. 2023, 19:15
Şoc în lumea filmului. Marele actor a fost găsit mort pe plajă

Celebrul actor australian Peter Hardy s-a stins din viață la vârsta de 66 de ani, după ce s-a înecat în timpul unei scufundări. Mai mulți trecători l-au găsit fără suflu pe plaja South Beach din Fremantle și au încercat să îl resusciteze până la sosirea echipajelor de salvare, însă fără rezultat.

Cu puțin timp înainte de tragedie, acesta plecase în vizită la mama sa în Fremantle, lângă Perth, din Londra, de unde a și publicat un videoclip pe rețelele de socializare.

Doliu în lumea muzicii. Bobby Caldwell, interpretul „What You Won’t Do For Love, a murit la 71 de ani

Vestea șocantă a fost anunțată chiar de fratele său în mediul online: „Sunt devastat să spun că fratele meu, Peter Hardy, a murit subit. Odihnește-te în pace, iubitul meu frățior”.

Mai multe persoane i-au adus un ultim omagiu, printre acestea numărându-se și Andy Burns, un prieten de-al său: „În dimineața zilei de 16 martie un prieten drag a plecat dintre noi…Uimitorul și frumosul Peter Hardy s-a înecat în timp ce făcea scufundări South Beach, Perth. Avea 66 de ani și era atât de fericit să se întoarcă în orașul său natal, din Londra  unde își făcuse o casă.

Doliu în lumea maneliștilor. Marian Mexicanu a dat cumplita veste. ”Dumnezeu să te aibă în pază în lumea celor drepți”

Cuvintele nu pot exprima cât de profund simt această pierdere. Am fost prieteni apropiați de când am locuit împreună în Neutral Bay Sydney, la mijlocul anilor ’80. El a fost un actor superb, un cântăreț minunat și chitarist. Îi plăcea, de asemenea, să cânte la tobe și saxofon. Întotdeauna i-a plăcut să joace în piesele de teatru, dar și în film și tv”, a scris acesta pe Facebook.

Cu puțin timp înainte de tragedie, actorul a postat online un selfie de pe plajă de acasă, scriind „Mai multe motive de a fi vesel”.