Un ADOLESCENT a avut parte de o ZI de NAŞTERE MACABRĂ după ce IUBITA l-a vizitat: O să ajung în IAD FOTO

Un adolescent din Marea Britanie a avut parte de o zi de naştere tragică după ce şi-a omorât iubita din greşeală în momentul în care aceasta l-a vizitat pentru a-i aduce cadoul. Incidentul este cu adevărat şocant.

17 sept. 2014, 10:30

Shereka Fab-Ann Marsh, o fată de doar 15 ani, a murit după ce a fost împuşcată din greşeală de propriul iubit, un băiat tot de 15 ani, după ce adolescenţii s-au jucat cu un pistol de epocă din anul 1930, iar la un moment dat arma s-a declanşat singură şi a lovit-o pe tânără în gât, potrivit Mirror.

Citeşte şi Crimă în stilul Hannibal Lecter. Un bărbat i-a mâncat porţiuni din creier, plămâni şi inimă logodnicei VIDEO

Prietena mea a fost împuşcată. Ţineam amândoi arma în mână când s-a declanşat. Am găsit arma ieri. ne uitam la ea. S-a declanşat şi a lovit-o în gât. Nu ştiam că funcţionează. Ea mi-a zis: „Tu m-ai împuşcat”, dr eu nici măcar nu am apăsat pe trăgaci. Pot să îi spun mamei ei că îmi pare rău? A fost un accident. O să ajung în iad? Nu am ucis-o. Eu sunt cel care a rămas viu şi ea este moartă. Iubita mea a murit chiar de ziua mea„, a declarat adolescentul poliţiştilor.

Citeşte şi DETALII ŞOCANTE în cazul bărbatului ucis şi ascuns într-o baltă din Teleorman

Băiatul a fost arestat şi urmează să fie condamnat după terminarea procesului. Cu toate că el spune că a fost vorba doar de un accident, autorităţile au descoperit mai multe fotografii în care tânărul ţinea diferite arme în mână, dovedind astfel pasiunea lui pentru armele de foc.