Scene de groază în Capitală. Un adolescent s-a aruncat de la etaj după o ceartă cu iubita

Scene de groază în Capitală. Un băiat 15 ani a căzut de la etajul patru al unui bloc. Tânărul a supraviețuit ca prin minune și a fost transportat de urgență la spital. Poliţiştii au luat în calcul varianta unei tentative de sinucidere deoarece tânărul tocmai ce se certase cu iubita. 

RomaniaTV.net
01 feb. 2020, 17:15
Scene de groază în Capitală. Un adolescent s-a aruncat de la etaj după o ceartă cu iubita

Adolescentul a căzut de la etajul patru al blocului în care locuiește în sectorul 2 al Capitalei. A scăpat însă ca prin minune cu viață, pentru că a o copertină a atenuat impactul.

„S-a auzit o bufnitură și am ieșit afară..era întins pe jos..un adolescent de aprox 15 ani. Știți ce a avut. Am înțeles că era bolnav” , povesteşte o vecină.

Elevul a fost transportat la spital, unde a rămas internat. Prima ipoteză luată în calcul de polițiști este cea a unei tentative de sinucidere pentru că, potrivit unor surse, adolescentul s-a certat cu iubita lui.

Vecinii spun că adolescentul de 15 ani era cunoscut cu probleme și chiar era considerat un pericol public. Asta pentru că nu de puține ori a aruncat de la balcon diverse obiecte pe care le găsea în casă.

Poliția anchetează cazul și urmează să refacă filmul complet al incidentului.