Un adolescent de 15 ani, găsit curentat pe calea ferată. Este în comă indusă şi a fost adus la Bucureşti

Un băiat în vârstă de 15 ani a fost grav rănit în noaptea de miercuri spre joi, după ce s-a curentat de la liniile de înaltă tensiune de pe calea ferată care duce spre Portul Constanţa. El a suferit arsuri pe 60 la sută din suprafaţa corpului. Copilul este în comă indus şi a fost transportat la un spital din Bucureşti. Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal in rem pentru vătămare corporală din culpă.

RomaniaTV.net
19 iul. 2018, 07:46
Un adolescent de 15 ani, găsit curentat pe calea ferată. Este în comă indusă şi a fost adus la Bucureşti

Pompierii şi medicii au fost solicitaţi să intervină în noaptea de miercuri spre joi după ce un băiat în vârstă de 15 ani a fost găsit, în jurul orei 01.30, în dreptul străzii Zefirului din Constanța, în apropiere de Poarta 6 de intrare în port. Acesta fusese curentat de la liniile de înaltă tensiune și zăcea pe calea ferată. Minorul a suferit arsuri de gradul 3 şi 4 pe 60% din suprafața corpului, dar și contuzii pulmonare și subluxații atlantoaxiale. Acesta a fost transportat la un spital din București, în comă indusă.

În urma cercetărilor, polițiștii de la Transporturi au găsit și urme de îmbrăcăminte arsă. Potrivit replicaonline.ro, minorul, care este de etnie romă, s-a agățat de un tren aflat în mers, urcându-se pe el. 

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal in rem, pentru vătămare corporală din culpă.