Un adolescent de 16 ani, prins de poliţişti după ce a furat mai multe maşini pentru a se plimba cu ele

Un minor de 16 ani, cu chef de plimbare, a furat mai multe mașini într-o singură noapte. Băiatul a intrat în toiul nopţii în curţile mai multor oameni de unde a luat maşini cu care făcea o scurtă plimbare, apoi le abandona. Poliţiştii au deschis un dosar în acest caz.

21 nov. 2017, 10:24
Un adolescent de 16 ani, prins de poliţişti după ce a furat mai multe maşini pentru a se plimba cu ele

În noaptea de sâmbătă spre duminică, polițiștii Secției de Poliție Rurală Crăcăoani au fost sesizați despre faptul că, în cursul nopții, o persoana necunoscută a sustras din curtea locuinței persoanei vătămate o mașina marca Audi A6, potrivit ziartarguneamt.ro.

La fata locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă și au declanșat cercetările, transmițând toate datele autoturismul celorlalte echipaje de poliție, aflate în teren pe raza județului Neamț. Astfel, în urma filtrelor efectuate în trafic de polițiști, autoturismul a fost depistat pe raza municipiului Roman, fiind identificat la volanul acestui autoturism un tânăr de 16 ani, din Petricani.

Acesta a fost preluat de polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Urecheni, iar în urma extinderii cercetărilor s-a stabilit că tânărul, în aceeași noapte, ar mai fi sustras cinci autoturisme de pe raza localității Petricani, în scop de folosință.

Față de acesta, cercetările sunt în desfășurare, polițiștii urmând ca, la finalizarea documentării activității infracționale, să propună luarea unei măsuri preventive, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt și conducerea unui autoturism fără permis de conducere.

Citeşte şi Poliţişti răniţi după ce un şofer fără permis a intrat în maşina lor, încercând să scape. Bărbatul care a provocat accidentul a fugit