Un adolescent din Colorado a fost găsit după 7 ani de căutări. Nu-ţi poţi imagina prin ce chinuri a trecut

Trupul unui baiat de 18 ani, disparut in urma cu 7 ani, a fost gasit luna trecută, la mai putin de 2 km de casa unde locuia. Cadavrul a fost descoperit în coşul de fum al unei cabane parasite. Cazul baiatului ramane in continuare un mister.

01 oct. 2015, 18:21
Un adolescent din Colorado a fost găsit după 7 ani de căutări. Nu-ţi poţi imagina prin ce chinuri a trecut

Cadavrul unui tânăr de 18 ani a fost gasit luna trecuta, in cosul unei cabane, de catre muncitorii care demolau clădirea pentru a construi o alta casă. Oamenii au gasit corpul mumificat cu genunchii deasupra capului, iar picioarele erau dislocate de trunchi. Conform medicului legist, moartea baiatului a survenit in urma unui accident si nu ar fi vorba de o crima. Nu au fost gasite urme de violenta pe corp, iar pozitia in care a fost gasit indica faptul ca acesta ar fi incercat sa intre in cabana prin horn, dar a ramas blocat, scrie protv.ro.

Localnicii se tem ca nu cumva baiatul sa fi fost ucis iar cadavrul mutat in cos, insa nu exista probe care sa ateste aceasta teorie. Fratele mai mare, Zachary, s-a sinucis cu doi ani inainte ca Joshua sa dispara in mod inexplicabil.

Autoritatile au avut nevoie de fisa dentara pentru a-l identifica pe tanar.

Vezi şi: Descoperire şocantă în apartamentul unui bătrân de 90 de ani. Vecinii nu au mai suportat şi au sunat la 112