Descoperire şocantă în apartamentul unui bătrân de 90 de ani. Vecinii nu au mai suportat şi au sunat la 112

Un bătrân de 90 de ani a fost descoperit mort în locuinţa sa după ce vecinii nu l-au mai văzut câteva zile. Oamenii s-au gândit la ce e mai rău din cauza mirosului de pe scara blocului şi au sunat de urgenţă la 112. Când au deschis uşa apartamentului, pompierii au avut un şoc.

RomaniaTV.net
23 sept. 2015, 15:50
Descoperire şocantă în apartamentul unui bătrân de 90 de ani. Vecinii nu au mai suportat şi au sunat la 112

De cateva zile bune, locuitorii unui bloc din cartierul Dacia din Timisoara aproape ca nu mai puteau iesi din apartamente din pricina mirosului teribil care persista pe casa scarilor. În prima faza au sperat ca e doar ceva trecator, miercuri însă au început să se gândească la ce e mai rau si, dupa ce i-au batut in usa unuia dintre locatari, pe care nu-l mai vazusera de o saptamana, au decis sa ceara ajutor la numarul de urgenta 112.

La faţa locului au venit mai mulţi pompieri si politisti care au spart uşa apartamentului în care statea un batran singur in varsta de 90 de ani. Bărbatul a fost descoperit lângă uşă, fără viaţă, în stare de putrefacţie.

Potrivit opiniatimisoarei.ro, se pare că bărbatului i s-a facut rau, s-a tarat pana la usa, insa, cum locuia la ultimul nivel, tipetele sale de ajutor n-au fost auzite de nimeni. Neputincios, batranul nu a reusit sa mai deschida usa si a cazut in fata ei. Acolo l-au gasit pompierii.

Vecinii povestesc ca omul nu mai avea pe nimeni, nu avea copii si traia singur de mai mulţi ani.

Medicii legisti au preluat trupul neinsufletit pentru autopsie. Acestia vor stabili cu precizie cauzele mortii.

Citeşte şi: REVOLTĂTOR. Sora ucigaşei sirianului găsit mort în portbagaj i-a furat lucrurile din casă