Un adolescent s-a împuşcat în cap din greşeală în timpul unui chat

Un adolescent din Nebraska, SUA, s-a împuşcat din greşeală în cap în timp ce vorbea cu alţi oameni într-un video chat pe internet. Ceilalţi participanţi au privit cu groază cum Trevor George, în vârstă de 19 ani, a scos un revolver, l-a îndreptat spre cap şi a apăsat pe trăgaci. El a murit la scurt timp după.

RomaniaTV.net
05 iun. 2012, 19:13
Un adolescent s-a împuşcat în cap din greşeală în timpul unui chat

După o investigaţie care a ţinut aproape trei luni, poliţia din Bellevue, oraşul în care locuia adolescentul împreună cu părinţii, a concluzionat că nu este vorba de o sinucidere, ci de un accident, potrivit DailyMail.

Se pare că adolescentul era cunoscut pe chat pentru că obişnuia să ducă la tâmplă un pistol gol şi să tragă, dar de data aceasta, dintr-un motiv necunoscut, pe ţeava pistolului exista un glonţ.

De asemenea, cei care au privit live cum adolescentul se stinge nu au putut să anunţe poliţia pentru că chat-ul era anonim şi nimeni nu îi cunoştea identitatea reală.

O cunoştinţă a lui George a intrat pe chat dimineaţa, după ce incidentul a avut loc, şi i-a auzit pe ceilalţi comentând subiectul. El a sunat la poliţie, care l-a găsit pe adolescent mort în camera sa. Se pare că părinţii nu au auzit împuşcătura.