Un adolescent s-a înecat la ştrand după închiderea programului VIDEO

Un adolescent în vârstă de 16 ani s-a înecat, marţi seară, într-un ştrand din Cluj-Napoca, după închiderea programului. Un echipaj medical SMURD a încercat timp de câteva zeci de minute manevre de resuscitare, însă fără rezultat.

13 aug. 2013, 19:33
Un adolescent s-a înecat la ştrand după închiderea programului VIDEO

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, Daniel Graur, a declarat, pentru Mediafax, că poliţiştii cercetează împrejurările care au dus la producerea acestui incident.

Un tânăr de 16 ani s-a înecat, marţi seară, într-un ştrand din Cluj-Napoca. Un echipaj medical SMURD a intervenit şi a efectuat manevre de resuscitare. Cercetările continuă pentru stabilirea cauzelor care au dus la acest incident„, a spus Graur.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, Andrei Biriş, a declarat, pentru Mediafax, că manevrele de resucitare au durat câteva zeci de minute, iar la final „s-a constatat decesul tânărului”.

Ştrandul unde a avut loc incidentul este administrat de Regia Autonomă a Domeniului Public (RADP) din subordinea Primăriei Cluj-Napoca.

Directorul RADP, Ioan Morocăzan, a declarat că ştrandul era închis şi nu îşi explică modul în care tânărul a intrat în incintă.

Programul de funcţionare al ştrandului este până la ora 19.00, iar incidentul a avut loc după ora 20.00, respectiv după închiderea programului. Nu îmi explic cum a putut intra acel tânăr în incintă, dacă a sărit gardul. Vom verifica„, a spus Morocăzan.

Citeşte şi Copil de 15 ani, găsit înecat în lacul Buftea