Un afacerist din Târgu Jiu a comandat asasinarea finului său

Un om de afaceri din Târgu Jiu ar fi comandat asasinarea finului său, fiind cercetat de procurori după ce ar fi plătit o sumă de bani unor interlopi ca să îl ucidă pe acesta.

RomaniaTV.net
06 ian. 2018, 08:18
Un afacerist din Târgu Jiu a comandat asasinarea finului său

Ion Șteaburdea, patron al unor numeroase case de amanet din Rovinari și Târgu Cărbunești, care deține  și o avere impresionantă conform gorj-domino.ro, ar fi comandat asasinarea finului său Laurențiu Țavoc, care îi este însă și rival în afaceri. Acesta i-ar fi luat o parte din clienți, lucru de neconceput pentru afacerist.

Astfel, omul de afaceri ar fi plătit câțiva interlopi ca să îl omoare pe finul său, conform sursei citate, numai că interlopii i-au luat banii afaceristului și l-au avertizat pe Țavoc că nașul său a comandat asasinarea sa.

Astfel, totul a ajuns pe masa procurorilor și polițiștilor din Târgu-Jiu.

 „În urmă cu un an și jumătate am deschis în Rovinari o casă de amanet, iar de atunci alt patron de case de amanet mă amenință că mă omoară. Îmi urmărește soția și fetița cu diverși interlopi. În luna iulie, anul trecut, a trimis trei interlopi să mă omoare. A plătit aproximativ șase sute de milioane de lei vechi să fiu omorât, mașina să fie incendiată și geamurile casei mele de amanet să fie sparte”, a declarat Țavoc.