Un al doilea protestatar din Capitală, reţinut pentru 24 de ore

Un tânăr de 21 de ani din Capitală a fost reţinut pentru 24 de ore pentru distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri. Este al doilea protestatar reţinut în urma actelor de violenţă care au avut loc în Capitală.

RomaniaTV.net
17 ian. 2012, 09:14
Un al doilea protestatar din Capitală, reţinut pentru 24 de ore

„Un tânăr de 21 de ani din Capitală a fost surprins, marţi seară, în momentul în care lovea cu picioarele o maşină parcată în zona străzii Edgar Quinet, din centrul Bucureştiului. Băiatul era însoţit de cinci tineri”, a declarat la România TV, Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri. Marţi, acesta va fi dus la Parchetul General.

Cele cinci persoane care îl însoţeau pe tânăr au fost amendate cu 200 de lei fiecare.

Tânărul de 21 de ani este al doilea protestatar reţinut în urma actelor de violenţă care au avut loc în ultimele zile în Capitală. Magistraţii Judecătoriei Sectorului 4 au emis mandat de arestare preventivă pentru Mihai Căpăţână. Acesta este acuzat de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea gravă a liniştii şi ordinii publice.

Duminică seară, Mihai Căpăţână, în vârstă de 24 de ani,  a incendiat mai multe bunuri aparţinând domeniului public, din zona intersecţiei străzilor Cantemir cu Mărăşeşti.