Un alt copil a fugit de acasă pentru a merge la mănăstire

Cazul fetei din Bucureşti care a fugit la mănăstire nu e singular. Un băiat de doar 13 ani din Vrancea a plecat de acasă şi a ajuns într-un lăcaş de cult din judeţ. Preotului de la mănăstire i-a spus că s-a rătăcit, iar bărbatul l-a dus cu maşina înapoi în localitatea de unde venea, informează România TV.

17 feb. 2014, 12:27
Un alt copil a fugit de acasă pentru a merge la mănăstire

Băiatul în vârstă de 13 ani a plecat din casa în care locuia cu asistentul maternal, spunându-i acestuia că se plimbă cu bicicleta. După trei ore, timp în care nu a ajuns acasă, asistentul maternal s-a hotărât să îl caute şi a anunţat şi autorităţile.

Nu mai puţin de 20 de jandarmi şi poliţişti l-au căutat pe băiat toată ziua şi toată noaptea, însă nu l-au găsit. Abia luni dimineaţă, acesta a fost găsit de asistentul maternal într-o casă părăsită.

Citeşte şi Cum a fost IULIA IONESCU interceptată de SRI

Ulterior s-a aflat că băiatul a vrut să se refugieze la o mănăstire din zonă, însă stareţul l-a adus cu maşina în centrul comunei, la aproape 500 de metri de casă, fără însă să se asigure că acesta ajunge şi la locuinţă şi fără să anunţe autorităţile.

Copilul se află acum în custodia Direcţiei pentru Protecţia Copilului Vrancea şi va intra într-un program de consiliere psihologică.

Săptămâna trecută, o fată din Capitală a fugit de acasă pentru a merge la mănăstire. Iulia Ionescu a fost găsită sâmbătă, după patru zile de la dispariţie, într-un tren care se îndrepta dinspre Suceava spre Bucureşti.

Citeşte şi DECLARAŢII incredibile în cazul IULIEI IONESCU: Eleva a fost ASCUNSĂ la mănăstire de STAREŢ